Aναχώρησε ο Ολυμπιακός για το Λονδίνο.

Με τις ευχές όλων των Ελλήνων φιλάθλων για ένα θαύμα του Ολυμπιακού να επαναληφθεί o περσινός άθλοs επί της Άρσεναλ μέσα στο  Emirates μια νέα ανατροπή και πρόκριση αυτή τη φορά για τους 8 του Europa League.

O προπονητής της Άρσεναλ Αρτέτα καταστρώνει πλάνα πως θα σταματήσει τον Έλ Αραμπί να βάζει συνεχώς την μπάλα στα δίχτυα της Άρσεναλ.

Πέμπτη 18-3-2021 ωρα: 19.55 Emirates Cosmote Sport HD Άρσεναλ-Ολυμπιακός για τους 8 του Europa League . O Ολυμπιακός για να προκριθεί στους 8 ψάχνει ένα 0-3 και αν δεχτεί ένα γκολ το ματς πάει στη παράταση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση ένα σύστημα με τρία στόπερ 5-4-1
Συγκεκριμένα με Σα κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας δεξιά τον Ανδρούτσο ( τον επιβραβεύει για το κάλεσμα στην Εθνική Ελλάδος) Ρέαμπτσιουκ, στο κέντρο της άμυνας τρία στόπερ Μπα, Σωκράτης, Χολέμπας– στη μεσαία γραμμή Εμβιλά, Καμαρά– στα άκρα της επίθεσης ο Μασούρας με τον Φορτούνη και στην κορυφή της επίθεσης ο Έλ Αραμπί. Πρώτες αλλαγές Μπουχαλάκης, Λαλά, Μπρούμα, Ρατζέλοβιτς.

Στην Αθήνα έμειναν οι Βαλμπουενά, Σεμέδο, Αβραάμ. Η έκπληξη είναι που μπήκε στην αποστολή ο Βρουσάι.

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Έλ Αραμπί