Ακαδημίες Ηρακλή Νίκαιας: Με Ποσειδώνα το τελευταίο φιλικό

Το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος υποδομών δίνει η Κ17 του Ηρακλή Νίκαιας απέναντι στον ΑΣΧ Ποσειδώνα. Ακόμη, σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ηρακλή Θεολόγος Ρενιέρης, αναφέρθηκε στην πορεία των ποδοσφαιριστών του πριν την έναρξη του δύσκολου όπως τόνισε ομίλου όπου βρίσκεται η ομάδα του.

Για την εξέλιξη των παιδιών:

”Η εκπαίδευση συνεχίζεται. Τα παιδιά έχουν ανεβάσει επίπεδο, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο. Φέτος έχουν έρθει ακόμα 4-5 παιδιά τα οποία θα πρέπει να μπουν στο κλίμα, καθώς με τα υπόλοιπα παιδιά είχα συνεργαστεί πέρυσι. Ηλικιακά δεν ανήκουμε στην Κ17, μιας και τα παιδιά είναι πιο μικρά. Θέλουμε όμως να δούμε πως θα ανταποκριθούν σε αγώνες με μεγαλύτερα παιδιά”.

Για το αν έχουν αποκτήσει χημεία:

”Αυτό προσπαθούμε μέσα από τα φιλικά. Πιστεύω πως μετά από λίγα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές θα έχουν δεθεί μεταξύ τους”.

Για τον όμιλο στον οποίο βρίσκεται το τμήμα του Ηρακλή:

”Ο όμιλος έχει καλές ομάδες, με τα φαβορί να είναι ο Ιωνικός και το Μοσχάτο, χωρίς να υποτιμούμε τις άλλες ομάδες. Εμείς θα παίξουμε παιχνίδια που είναι δύσκολα, κάνοντας όμως το καλύτερο όχι από άποψη βαθμολογίας, αλλά από άποψη καλύτερου παιχνιδιού από πλευρά μας”.

[sc name=”bitros” ]