Ακαδημίες Ιωνικού: Στη διάθεση των γονιών παρά τη διακοπή

Σε ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα στο Facebook, οι Ακαδημίες του Ιωνικού ανέστειλαν τις προπονήσεις από την Τρίτη 3/11, λόγω των νέων μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Οι ιθύνοντες της ακαδημίες θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς σε ό, τι χρειαστούν, ενώ τα γραφεία θα είναι ανοιχτά Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 6 μέχρι τις 8.

Ακόμη, οι γυμναστές της ομάδας μαζί με τους προπονητές του κάθε τμήματος έχουν προνοήσει για την φυσική κατάσταση των παιδιών, δίνοντας πρόγραμμα στην κάθε ακαδημία, ώστε να μην μείνουν πίσω από άποψης φυσικής κατάστασης τουλάχιστον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Κ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3/11 ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-8 ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ (ρούχα-δελτία-προγενέστερες συνδρομές κτλ). Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ Κ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ”. Λεουνάκης Χάρης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του κάθε τμήματος αυτό το Σαββατοκύριακο:

K19: Νίκη με 7-0 σε φιλικό αγώνα επί του Ασπρόπυργου.

Κ17: Ήττα με 1-0 από την ΑΕ Μοσχάτου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά το ένα τμήμα και ισοπαλία με 0-0 με τον Ατρόμητο Πειραιά για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά το άλλο τμήμα.

Κ15: Νίκη με 6-0 επί των Νέων Ευγένειας για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά.

Κ14: Ρεπό.

Κ12 (αγωνιστικό τμήμα): Ρεπό.

Κ12: Ισοπαλία με 1-1 με την Αμφιάλη για το τουρνουά Acropolis το ένα τμήμα και ήττα με 11-0 από την ακαδημία Diamonds για το τουρνουά Acropolis το άλλο τμήμα.

Κ10: Νίκη με 4-3 επί του Κηφισού για το τουρνουά Acropolis το ένα τμήμα και ήττα με 6-1 απο τον Ολυμπιακό Αιγάλεω για το για το τουρνουά Acropolis το άλλο τμήμα.

K10 (τμήμα Κώστα Ράπτη): Νίκη με 3-1 επί της ΑΕ Περάματος για το τουρνουά του Ελαιώνα το ένα τμήμα, και νίκη με 7-5 επί των Επιλέκτων για το τουρνουά του Ελαιώνα το άλλο τμήμα.

Κ8: Νίκη επί του Ελαιώνα για το τουρνουά του Ελαιώνα το ένα τμήμα, και ισοπαλία με την ΑΕ Περάματος για το τουρνουά του Ελαιώνα το άλλο τμήμα.

[sc name=”boukis” ]

Exit mobile version