Αιολικός-Κερατσίνι 2-0: Βρήκε τις λύσεις στο τέλος (vid)

Αγχώθηκε αλλά νίκησε ο Αιολικός. Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο επικρατώντας με 2-0 του Κερατσινίου στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν φάσεις, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα. Τελικά έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα φτάνοντας έτσι στο πρώτο τρίποντο για φέτος. Το παιχνίδι διεξήχθη τη Δευτέρα 25/10.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αιολικός άρχισε να γίνεται απειλητικός κυρίως μετά το πρώτο εικοσάλεπτο. Σημαντικότερη ευκαιρία του ήταν το δοκάρι του Αποστολόπουλου στο 21ο λεπτό μετά από αντεπίθεση. Έκτοτε υπήρξαν κάποια σουτ από τους Αγριμάκη (26′), Αποστολόπουλο (35′) και Εμπουμπά (43′) τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο.

Το Κερατσίνι από την πλευρά του έκανε περισσότερο αισθητή την παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα σουτ του Ντούνια στις αρχές της επανάληψης το οποίο πέρασε άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Τζανιδάκης λίγο έλειψε να βγει απέναντι από τον Βρονταρά όμως ο Κρητικός τον πρόλαβε.

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν τελικά στο 80ο λεπτό. Ο Κουρουπής εκτέλεσε ένα συρτό φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Κερατσινίου με τη μπάλα να περνά κάτω από το τοίχος και να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Πίνη κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η νίκη για τον Αιολικό ”κλείδωσε” στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Πινείρο πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα γυριστό σουτ έκανε το τελικό 2-0.

Αιολικός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Τακίδης, Κρητικός, Πάτας, Γιουκαρής, Λαμπράκης, Αποστολόπουλος, Νικολάου, Εκουμπά.

Κερατσίνι (Τάκης Χριστόπουλος): Πίνης, Κωνσταντινίδης, Φράρος, Αγγελάκης, Παϊκόπουλος, Σερμάδι, Μενδρινός, Τζανιδάκης, Κρέσιτς, Μπάτσι, Ντούνιας.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση

 

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το τέλος του αγώνα

 

[sc name=”bitros” ][/sc]