Αίας Σαλαμίνας-Κερατσίνι 0-1: Εκθρόνιση από την κορυφή!

Μετά από πάρα πολλές αγωνιστικές, ο Αίας Σαλαμίνας δεν θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και τη νέα του ήττα εντός έδρας από το Κερατσίνι με 0-1 για την 9η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή 16/5.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν μία μόλις νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια, έχασαν αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο καθώς είτε το δοκάρι, είτε ο εξαιρετικός Καρνέσης κρατούσαν το μηδέν.

Από τη άλλη οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Σταύρο Μπαϊράμη, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Λύγκος εκμεταλλεύτηκε μία αδυναμία της άμυνας του Αία και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Αίας δεν κατάφερε ποτέ να βρει το γκολ της ισοφάρισης, δίνοντας το δικαίωμα στη Θύελλα Ραφήνας και στον Αιολικό να τον προσπεράσουν με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Από την άλλη πλευρά το Κερατσίνι πήρε μία τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη, καθώς βρίσκεται έναν μόλις βαθμό από τη ζώνη της παραμονής.

Μάλιστα, την επόμενη αγωνιστική αναμετρώνται ο Αιολικός με τον Αία Σαλαμίνας στη Μυτιλήνη σ’ ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Αίας Σαλαμίνας (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Βουτσινάς, Μπέκος, Λιάτος, Μπιμπάι, Τζαφέρι, Σπέτσι, Τσαγκάρης(71′ Μπρούσος), Στεργίου(46′ Ζώτο), Πάβλιτς, Πινέιρο(63′ Χαλούλος), Ράμφος(63′ Σταφσουλάι) .

Κερατσίνι (Σταύρος Μπαϊράμης): Καρνέσης, Μουσκάι, Μιχαλάς, Αγγελάκης, Γεωργίου(64′ Μπάτσι), Ροκάκης, Στρίγκας(84′ Λέγκα), Κατσίκας, Λύγκος(94′ Δαραμάρας), Μενδρινός, Σαουλιάς.

Η βαθμολογία στον 8ο όμιλο:

  1. Θύελλα Ραφήνας 19
  2. Αιολικός 19
  3. Αίας Σαλαμίνας 17
  4. Αστέρας Βάρης 16
  5. ΑΟ Πυλίου Κω 13
  6. Πανελευσινιακός 12
  7. ΑΟ Καραβά 12
  8. Ακράτητος 12
  9. Κερατσίνι 11
  10. Αετός Λουτρών 8
  11. Μικρασιατική 4
  12. Πυθαγόρας Κοντακαιΐκων 2

Πανελευσινιακός και Μικρασιατική έχουν έναν αγώνα λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική (10η):

Αιολικός-Αίας Σαλαμίνας

ΑΟ Καραβά-Ακράτητος

Θύελλα Ραφήνας-Αετός Λουτρών

Κερατσίνι-Μικρασιατική

Αστέρας Βάρης-ΑΟ Πυλίου Κω

Πυθαγόρας-Πανελευσινιακός

[sc name=”boukis” ]