Αίας Σαλαμίνας: Ενίσχυσε την επίθεσή του με Τσαγκάρη!

Τον έμπειρο επιθετικό Αντώνη Τσαγκάρη απέκτησε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν ο Αίας Σαλαμίνας. Ο 30χρονος στράικερ αγωνιζόταν στην Ελλάς Ποντίων με την οποία πρόλαβε να πετύχει φέτος 6 τέρματα σε 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πρόκειται για έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή με έφεση στο σκοράρισμα, ενώ επίσης είναι αρκετά γνωστός στην ομάδα της Σαλαμίνας και γενικά σε όλες τις Πειραιώτικες ομάδες, καθώς έχει αγωνιστεί στα γήπεδα του Πειραιά εδώ και πολλά χρόνια με τις φανέλες των ΑΕ Περάματος, Αμπελακιακού και Ελλάς Ποντίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αίαντα:

”Ο Σύλλογος μας συνεχίζει την ενίσχυση της Ομάδα μας, και παρά την ΄΄εχθρική΄΄ χθεσινή Διαιτησία συνεχίζει και είναι προσηλωμένη στους αρχικούς στόχους της.

Το Δ.Σ του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄ ανακοινώνει την Mεταγραφή του αξιόλογου Ποδοσφαιριστή ΑNΤΩΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ !
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και ούτε ιδιαίτερες συστάσεις !
Ένας χαρισματικός Σκόρερ, ένας ικανότατος Γκολτζής, προστέθηκε στο Ρόστερ της Ομάδας μας. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά του, έχουμε σεζόν 2013-2014 Α.Ε. Περάματος 25 συμμετοχές και 7 γκολ, σεζόν 2014-2015 Α.Ε. Περάματος 13 γκολ σε 30 παιχνίδια, σεζόν 2015-2016 (Α΄ μισό) Α.Ε. Περάματος έπαιξε 18 ματς σκοράροντας 10 φορές (Β΄ μισό), Προοδευτική κατέγραψε 10 εμφανίσεις και 6 γκολ, σεζόν 2016-2017 Αμπελακιακός 26 εμφανίσεις και 21 γκολ, σεζόν 2017-2018 Αμπελακιακός 28 ματς και 24 γκολ. Την επόμενη σεζόν 2018-2019 Α.Ο. Χαϊδαρίου 24 συμμετοχές και 9 γκολ, δύο σεζόν 2019-2020 Αμπελακιακός 16 γκολ σε 18 ματς, σεζόν 2020-2021 Ελλάς Ποντίων 7 συμμετοχές και 6 γκολ. Συνολικά 184 συμμετοχές / 114 γκολ, τα τελευταία επτά (7) χρόνια.
Αντώνη σε καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Βασιλιά Αίαντα Σαλαμίνας !
* Ακολουθεί προσωπική δήλωση του Ποδοσφαιριστή Αντώνη Τσαγκάρη :
΄΄ Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην Οικογένεια μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας, όπως ο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ με πολυάριθμους και φανατικούς Φιλάθλους. Θα ήθελα να διευκρινίσω πως κατά το παρελθόν ως ΄΄αντίπαλος΄΄ Ποδοσφαιριστής, είχαν δημιουργηθεί κάποιες παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εμένα και μερίδα των Φιλάθλων της Ομάδας, αυτό το γεγονός δεν έγινε σκόπιμα, αλλά πάνω στην ένταση του αγώνα, και επειδή δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους Φιλάθλους, θα ήθελα να δηλώσω την δημόσια Συγνώμη μου αν πρόσβαλα κάποιον, και να τους υποσχεθώ πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για την Ομάδα μας. ΄΄
Ποδοσφαιριστής Αντώνης Τσαγκάρης
Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε θερμά την ομάδα της Ελλάς Ποντίων για την μεταξύ τους συνεργασία και την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
”To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του Πειραϊκού Συλλόγου ΄΄Α.Ο. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ », για την παραχώρηση με την μορφή Δανεισμού μέχρι τέλους της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, του Ποδοσφαιριστή Αντώνη Τσαγκάρη. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία μας”.