Αίας Σαλαμίνας-ΑΟ Πυλίου Κω 1-1: Το έσωσε στο τέλος

Με πέναλτι του Ραχήμ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Αίας Σαλαμίνας απέφυγε την ήττα αποσπώντας εν τέλει ισοπαλία 1-1 στα Αμπελάκια κόντρα στον ΑΟ Πυλίου Κω στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή 24/10.

Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις παρά μόνο κάποια σουτ από τις δύο πλευρές χωρίς όμως επιτυχία. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια δίχως γκολ.

Στην επανάληψη όμως το παιχνίδι απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον όταν στο 47ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 0-1. Ο Χατζηδημητρίου εκτέλεσε το φάουλ και ο Χατζηβασίλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρνέση γράφοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά το σουτ του Ζώτο στο 70′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Κω ενώ στο 84′ το σουτ του Ραχήμ δεν βρήκε στόχο.

Η λύτρωση για την ομάδα του Δημήτρη Καλύκα ήρθε στο 89ο λεπτό. Ο Γεωργιάδης ανέτρεψε τον Βύρη μέσα στη μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή Ψαρίδη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ραχήμ δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αίας Σαλαμίνας (Δημήτρης Καλύκας): Καρνέσης, Τζαφέρι, Λιάτος, Μεγαλοοικονόμου, Μπανούσης, Ζαφειρίδης, Σαρηγιάννης (52′ Γκ. Ζώτο), Κατίδης (75′ Ντίας), Νταουτάι, Αμπντέλ Ραχήμ, Βύρης

ΑΟ Πυλίου Κω (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας (89′ Χατζησουλεϊμάν), Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Γ.Σ. Γεωργιάδης (89′ Γ.Ι. Γεωργιάδης), Χατζηδημητρίου, Μαργαρίτης (67′ Χατζηφούντας), Ηλιόπουλος, Δρόσος, Μεντής (70′ Παπαγεωργίου).

[sc name=”boukis” ][/sc]