Άγιοι Ανάργυροι: Διαζύγιο με τον Δημήτρη Καλύκα!

Τη λύση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν οι Άγιοι Ανάργυροι με τον Δημήτρη Καλύκα, μετά από συνάντηση που είχε ο ίδιος με τη διοίκηση σε καλό κλίμα. Ο Καλύκας, παρά το γεγονός οτι ανανέωσε το καλοκαίρι δεν κατάφερε να τελειώσει τη σεζόν.

Σημαντικός παράγοντας σίγουρα έπαιξε τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε η ”Ένωση”, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές, παρά τις καλές εμφανίσεις.

Αυτό σημαίνει οτι οι Άγιοι Ανάργυροι θα πρέπει να ψάξουν καινούριο προπονητή εν όψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας.

Προτού βρεθεί προπονητής, στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Κωτσοβός μαζί με τον Δημήτρη Τσιαμπουρή, όπως και έγινε στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Λυκόβρυση.

Στο εν λόγω παιχνίδι, παρόλο που οι Άγιοι Ανάργυροι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Πετράκη στο 2′, έβγαλαν αντίδραση, επικρατώντας με 6-2, παίρνοντας ταυτόχρονα την πρόκριση στους ”16” του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Τα γκολ για τους νικητές τα πέτυχαν οι Λάλας (16′), Πλεξίδας (39′, 44′), Ξαγοράρης (68′, 79′) και Βασιλειάδης (90′). Η Λυκόβρυση είχε πάρει εκ νέου το προβάδισμα αυτογκόλ από τον Βυζινιάρη στο 19′.

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κορρές Ε., Μιγκάκης, Γαλακτίδης, Παππάς, Αναγνωστόπουλος (76′ Κορρές Π.), Ραυτόπουλος, Δανόπουλος (60′ Δουληγέρης), Τασιούδης (60′ Πάγκας), Πετράκης (70′ Βουρτσιάνης), Καραγιάννης (70′ Σταματέλος), Γεωργόπουλος.

Άγιοι Ανάργυροι (Παναγιώτης Κωτσοβός): Αγγελάκης, Βυζανιάρης (83′ Κούμπρια), Μαντίκος, Κατσάρας, Κρητικός, Οικονόμου, Μανωλιάς (83′ Νικολάου), Θεοδωράκης (83′ Βασιλειάδης), Ξαγοράρης, Πλεξίδας (74′ Κωτσερίδης), Λάλα.

[sc name=”boukis” ]