Άγιοι Ανάργυροι-Αργυρούπολη 0-1: Ο άτυπος νόμος του ποδοσφαίρου!

Λένε οτι στο ποδόσφαιρο αν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, θα δεχθείς γκολ. Κάτι τέτοιο συμβαίνει στον αγώνα των Αγίων Αναργύρων με την Αργυρούπολη με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τις λίγες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και να φεύγουν με ένα πολύ μεγάλο διπλό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 15ο λεπτό με τον Ξαγοράρη να κάνει το πλασέ και τον Παγούδη να μπλοκάρει. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη, οι Άγιοι Ανάργυροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς υποστηρίζουν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή προτού την μπλοκάρει ο Παγούδης.

Η ”Ένωση” συνέχισε την πολιορκία, δίχως όμως αποτέλεσμα, καθώς το φάουλ του Κλωνάρη στο 24′ αποκρούστηκε από τον Παγούδη, ενώ η κεφαλιά του Καραχάλιου 10 λεπτά αργότερα δεν βρήκε στόχο.

Την ίδια τροπή είχε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους Αγίους Αναργύρους να πιέζουν, να φτιάχνουν φάσεις, αλλά να μην μπορούν να βρουν δίχτυα.

Στο 54ο λεπτό, η Αργυρούπολη πέτυχε το γκολ που την έβαλε μπροστά στο παιχνίδι. Σκόρερ ο Κωστάκης, ο οποίος μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμα περισσότερες στροφές, αλλά η μπάλα δεν τους ήθελε, με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Νικολάου στο 84ο λεπτό.

Με αυτή την ήττα, οι Άγιοι Ανάργυροι έφτασαν τα 3 παιχνίδια δίχως νίκη ενώ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική φεύγουν από το γήπεδο χωρίς βαθμό. Παρ’ όλα αυτά όμως, είναι κάπως τυχεροί στην ατυχία τους, καθώς οι πρωτοπόροι στραβοπάτησαν, καθώς το Καματερό έφερε 1-1 με τα Βριλήσσια, ενώ οι Τράχωνες είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος, φέρνοντας 1-1 με τον Άρη Πετρούπολης. Μόνο η Δόξα Βύρωνος κέρδισε την Αγία Ελεούσα με 1-0 εκτός έδρας, γι ‘αυτό άλλωστε είναι και η κερδισμένη της 6ης αγωνιστικής, μαζί με την Αργυρούπολη.

Αυτό σημαίνει οτι οι Άγιοι Ανάργυροι βρίσκονται 6 βαθμούς από τους πρώτους Τράχωνες και 4 από τη Δόξα Βύρωνος. Στην 3η θέση βρίσκεται η Αργυρούπολη με 13 βαθμούς όσους έχει το Καματερό, το οποίο αντιμετωπίζει η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας. Τους ίδιους βαθμούς με τους Αγίους Αναργύρους έχουν και οι Αθηναϊκός και Ανθούπολη, οι οποίοι βρίσκονται 5η θέση. Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς οτι πρόκειται για ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα με τις ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς στη βαθμολογία.

Θυμίζουμε οτι την Τετάρτη και οι δύο ομάδες έχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο. Οι Άγιοι Ανάργυροι αντιμετωπίζουν την Λυκόβρυση, ενώ η Αργυρούπολη την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Άγιοι Ανάργυροι (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Κατσίβελας, Μαντίκος (59’ Νυφαδόπουλος), Κατσάρας, Κρητικός, Γενίδογαν (59’ Μανωλιάς), Σταύρου (87’ Πλεξίδας), Θεοδωράκης, Καραχάλιος (65’ Νικολάου), Κλωνάρης (65’ Κωτσερίδης), Ξαγοράρης.

ΓΣ Αργυρούπολης (Κώστας Ασημάκης): Παγούδης, Τσάκαλος, Γοργάκης, Γεωργάκας, Γαβαλάς (63’ λ.τρ. Αγγελόπουλος), Κωστάκης, Λεβέντης (90’ Πιτσινός), Ζυγούρης (46’ Βλάχας), Γκρεβτσίδης (80’ Γιαννίκος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά από 6 αγώνες:

1. ΤΡΑΧΩΝΕΣ 16
2. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 14
3. ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 13
4. ΚΑΜΑΤΕΡΟ 13
5. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 10
6. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10
7. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 10
8. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 9
9. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 8
10. ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 7
11. ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 6
12. ΙΑΣΩΝ 1
13. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
14. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1

Photo Credits: stoplekto

[sc name=”fanis” ]