ΑΦΩΝΟΙ! Η Νικολέττα Καρρά με μαύρο ΒΙΚΙΝΙ είναι ΚΟPΜΑΡΑ ατελείωτη! Μακριά οι καρδιακοί!

Η Νικολέττα Καρρά είναι η εκθαμβωτική ηθοποιός και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Θεάτρου των Αλλαγών. Είναι πάρα πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα και εκτός της δραματικής σχολής , είναι απόφοιτη και της Φιλοσοφικής Αθηνών. Είναι λάτρης των social media και ειδικότερα του instagram , όπου προκαλεί τα θετικά σχόλια των θαυμαστών της με τις εκπληκτικές φωτογραφίες της.

Έχει συμμετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές “Φιλοδοξίες” (Mega), “Πενήντα Πενήντα” (Mega), “Αν Υπήρχες, Θα σε Χώριζα” (Mega), “Amore Mio” (Alpha), “Η πολυκατοικία” (Mega), “Με τα παντελόνια κάτω” (Mega), “Οι Συμμαθητές” (ANT1), “Ελιές Θρούμπες” (ALTER), “Daddy Cool” (MEGA Κύπρου) καθώς και σε πολλές άλλες ως Guest.

Επίσης, έχει παρουσιάσει την εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” (Μακεδονία TV), ενώ έχει συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενη στο “Dancing with the stars” (ANT1).

Στο θέατρο έχει λάβει μέρος στις παραστάσεις: “Πετσί και κόκκαλη”, “Κότες”, “Μπαμπάδες με Ρούμι”, “Η Θεία από το Σικάγο”, “Φήμες”, “Ένα βότσαλο στη λίμνη”, “Οι απελπισμένοι”, “Hangover”, “Άντρες έτοιμοι για όλα”, “Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης”, “Τι Τραβάμε Κι Εμείς οι Μάνες”.

Οι «180 Μοίρες» ήταν ο πρώτος της κινηματογραφικός ρόλος..

Σήμερα ανέβασε στο προφίλ , στο instagram, μια φωτογραφία όπου ποζάρει με μαύρο μπικίνι στη ακροθαλασσιά και από την ομορφιά της..άφρισε μέχρι και η θάλασσα!