Αετός Λουτρών-ΑΟ Καραβάς 0-0 (vid)

Ισόπαλο με 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Αετός Λουτρών και Καραβά για την 6η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ ‘Εθνικής. Το παιχνίδι έλαβε χώρα στη Λέσβο την Κυριακή 18/4.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης. Στο 27ο λεπτό, ο Βλαστέλλης έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Καραβάς απάντησε στο σουτ του Βλαστέλλη στο 43ο λεπτό, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Κάμπερ έδιωξε στη γραμμή, κρατώντας το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός έφτασε μία ανάσα από το 1-0. Ο Πετρουζέλλης έκανε το σουτ στο 46ο λεπτό, ο Κασωτάκης ακούμπησε τη μπάλα η οποία εν τέλει κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια του ημιχρόνου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο τέρμα με αποτέλεσμα να συμβιβαστούν με την ισοπαλία.

Αετός Λουτρών (Τσίγκας-Διονυσάτος): Κάμπερ, Ευαγελέλλης, Δρακούλης, Καπταγιάννης, Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης, Πετρουζέλλης, Σεφουλάϊ (67’Χρυσάφης), Μιχαλάκης, Παπαδόπουλος, Βλαστέλλης.

ΑΟ Καραβά: (Αντωνόπουλος) Κασωτάκης, Παλλός, Μύρκος, Λίτσι (60’Μουρελάρος), Ντάφλας, Ατματζίδης, Κώστας (65’Σιάνος), Ροκάϊ, Νικολόπουλος, Παπασπύρος (80’Bessou), Δούμουρας.

Η βαθμολογία μετά από 6 αγώνες:

  1. Αίας Σαλαμίνας 15
  2. Αστέρας Βάρης 13 (5 αγ.)
  3. ΑΟ Πυλίου Κω 10
  4. Αιολικός 10
  5. Καραβάς 8
  6. Αετός Λουτρών 7
  7. Κερατσίνι 7
  8. Πανελευσινιακός 6 (4 αγ.)
  9. Θύελλα Ραφήνας 6 (5 αγ.)
  10. Ακράτητος 5
  11. Μικρασιατική 4
  12. Πυθαγόρας Κοντακαιΐκων 2

Επόμενη αγωνιστική (7η):

Αίας Σαλαμίνας – Αστέρας Βάρης
ΑΟ Καραβάς – Πυθαγόρας
Κερατσίνι – Θύελλα Ραφήνας
Αιολικός – Αετός Λουτρών
ΑΠΕ Μικρασιατική – Πανελευσινιακός
Ακράτητος – ΑΕ Πυλίου

Δείτε μερικές από τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

 

[sc name=”fanis” ]