ΑΕ Μοσχάτου: Νίκη στα Μέγαρα (0-2) επί του Βύζαντα.(φιλικό)

Γεμάτο φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες ήταν το φιλικό ματς προετοιμασίας Βύζας – ΑΕ Μοσχάτου το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 29/8 στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Μεγάρων και στο οποίο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 0-2.
Η ομάδα του Μοσχάτου, η οποία την προηγούμενη σεζόν υποβιβάστηκε από τη Γ΄ Εθνική στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά, κατέβηκε προετοιμασμένη και δεμένη αφού έχει κρατήσει το βασικό κορμό των παικτών οι οποίοι αγωνίζονταν στη Γ’ Εθνική.

Στον αντίποδα ο Βύζας αγωνίστηκε χωρίς τους Φλέγκα, Χατζημελετιάδη, Αμαραντίδη, Δρυμούση και Κωνσταντινίδη η απουσία των οποίων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Τα γκολ πέτυχαν:
10′ 0-1 Λελούδας με κοντινό πλασέ. Δέχτηκε τη μπάλα από πρόσκρουση στο δοκάρι του Πορανίδη. Το δοκάρι προήλθε από σουτ του Χαλβατζίογλου (Μπόρις) τον οποίο είχε τροφοδοτήσει με μπαλιά ασίστ ο Πασαλίδης.
41′ 0-2 Χαλβατζίογλουο οποίος δέχθηκε μπαλιά ασίστ από τον διακριθέντα Πασαλίδη.

Διαιτήτευσε ο Χ. Μανούρας
Βοηθοί: Κ. Οικονόμου, Χ. Πλάκας
Γιατρός: Κώστας Οικονομόπουλος

Βύζας Μεγάρων (Γιάννης Ρόκας): Πορανίδης, Χριστόπουλος, Λύγδας, Φυσσαράκης, Φουρνάρης, Καραγιάννης, Σαχόλι, Μονέ, Σταύρε, Μαυρονάσος, Στρατιδάκης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λεβεντούρης, Σταφάι, Φρυγανάς, Σταμέλος, Χατζής

ΑΕ Μοσχάτου (Άρης Κακογιάννης): Αφουξενίδης, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Κόντης, Αναγνωστόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χαλβατζίογλου, Νιζάμης, Θεοδοσίου, Πασαλίδης, Λελούδας

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Βουζάλης, Τουφεξίδης, Εξακοίδης, Μακρής, Σοσάρι, Παυλάκης, Φισκατόρης, Λίτσας