Α.Ο.Α.Δ. – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΚΟΡ 0-4 ΦΙΛΙΚΟ

Το δεύτερο φιλικό της χρονιάς , είχαμε σήμερα και στο ανακαινισμένο γήπεδο της Χαραυγής αντιμετωπίσαμε την ομάδα του Αγίου Δημητρίου.

Ξεκινώντας την αναφορά για το συγκεκριμένο παιχνίδι , δηλώνουμε ότι είναι πάντα χαρά μας να συναντάμε στους αγωνιστικούς χώρους , οργανωμένα σωματεία και φιλόξενους ανθρώπους , όπως ακριβώς συναντήσαμε σήμερα και ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία τους.

Όσο αναφορά το παιχνίδι αυτό καθαυτό , ο Θανάσης Μπακόμητρος , είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα καθώς και να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας μας.

Αν μπορούσαμε να βγάλουμε ένα σαφές συμπέρασμα για τον σημερινό αγώνα, αυτό θα ήταν , ότι η ομάδα απέχει αρκετά από την εικόνα που θέλουμε όλοι να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο και ότι μας περιμένει πολύ δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στα ιδιαίτερα της αναμέτρησης είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση με την αντρική ομάδα των 16χρονων Νεκταρίου Μακρογιάννη και Ροέλιο Κούκα και του 17χρονου Κυριάκου Μαρμαρινού !!!
Καλή αρχή παικταράδες !!!!

Για την ιστορία , ο Σαρωνικός επικράτησε με σκορ 4-0. Τα γκολ οι Μητρόπουλος , Τσελάι , Στακάι και Φειζουλά.

Πολλά ευχαριστώ από όλη την ομάδα στον Γιώργο Γουδή και το κατάστημα του , welcome stores , για το όμορφο γεύμα που κέρασε όλη την ομάδα στο τέλος του παιχνιδιού .

Εμείς….ταπεινά συνεχίζουμε ……