Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.: Η κοπή της βασιλόπιτας της ακαδήμιας μας. (βιντεο)

Ήταν μια πολύ όμορφη , αθλητική και οικογενειακή συνάντηση.

Σε μια απλή εκδήλωση πολύ λιτή, αλλά με πολύ αγάπη και ζεστασιά και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια λόγο των συνθηκών που υπάρχουν φέτος με την πανδημία η ομάδα μας έκανε την κοπή της πρωτοχρονιατικης πίτας της Ακαδημίας της ομάδας μας, για πρώτη φορά και σε επίπεδο ακαδημιών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μια τέτοια εκδήλωση μεταδόθηκε σε live streaming μέσω Facebook και μέσω viber και οι μικροί μας ποδοσφαιριστές, τα αστεράκια μας , οι γονείς, οι οικογένειες , οι άνθρωποι της διοίκησης μας και όποιος επιθυμούσε παρακολουθησε από το σπίτι του μέσω υπολογιστή και κινητού την κοπή της πίτας της Ακαδημίας της ομάδας μας.

Με απόλυτη τήρηση των μέτρων υγιεινής έγινε μια όμορφη συνάντηση και δόθηκε χαρά στα μικρά μας παιδιά!

Παραυρεθηκαν άνθρωποι της διοίκησης οι κ.Σιμος Καραουλανης, ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας κ. Γιάννης Χρυσαφης, οι προπονητες της ακαδημίας μας κ. Γιώργος Καπετανης και κ. Αλέξανδρος Βασίλη και ο Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας κ. Αντώνης Αναστασιάδης.

Η διαδικασία ήταν αρχικά με την κοπή της πίτας παραδοσιακά και στην συνεχεια έγιναν 3 διαφορετικές κληρώσεις μια για κάθε τμήμα και δόθηκαν διάφορα δώρα στα παιδιά.

Το φετινό φλουρί της Ακαδημίας μας το κέρδισε το τμήμα των μικρών μας της Κ10.

Πάντα τυχερά όλα τα παιδιά με υγεία και με χαμόγελο στην ζωή τους!

Φυσικά να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους γονείς που είναι κοντά μας, μας εμπιστεύονται και εμείς πάντα θα κάνουμε ότι καλύτερο για να είναι τα παιδιά χαρουμενα πάνω από όλα, να διασκεδάζουν με το ποδόσφαιρο και να βελτιώνουν τις δυνατότητες τους με ποιότητα και γνώση.

Εδώ θα παρακολουθήσετε μερικά αποσπάσματα του live streaming της συνάντησης.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία πάνω από όλα ευτυχία και αγάπη στην ζωή σας!

Σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου σύντομα να είμαστε ξανά στα γήπεδα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ