Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.: Απόκτηση του ακραιου μπακ Δημήτρη Τοκατλιαν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Στο ποδόσφαιρο το παν είναι να το αγαπάς και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή στο γήπεδο… Τέτοιοι παίκτες αξίζουν να έχεις στην ομαδα, ποδοσφαιριστες που θα δώσουν ότι καλύτερο μπορούν από την προπόνηση μέχρι και το αγώνα.

Ένας από τους ποιο έμπειρους και αξιόλογους ακραίους μπακ του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, ένας παίκτης που εδώ και χρόνια γνωρίζει και προσφέρει με προσήλωση και με το πάθος που το διακρίνει σε κάθε ομάδα που ήταν θα αγωνίζεται πλέον στην ομάδα μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την απόκτηση του ικανοτατου ακραιου μπακ Δημήτρη Τοκατλιαν.

Ο Τοκατλιαν είναι ένας ποδοσφαιριστης με μεγάλη εμπειρία που εδώ και χρόνια έχει προσφέρει πολλά σε κάθε ομαδα που αγωνίστηκε με τις ικανότητες του.

Είναι ένας δυναμικός ακραίος μπακ που μπορεί να αγωνιστεί και στς 2 πλευρές με την ίδια ευχέρεια, με καλή τεχνική κατάρτιση και οξυδερκεια στο παιχνίδι του.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολυμπιάδα, ΑΕ Νεάπολης, ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού, Νέο Ικόνιο σε όλες με επιτυχία.

Ήταν αμοιβαία η θέληση συνεργασίας καθώς ο Δημήτρης Τοκατλιαν είχε άψογη συνεργασία και σχέση με την ομάδα μας την προηγούμενη φορά που είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας μας και υπάρχει εκτίμηση και από τις 2 πλευρές. Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C..

Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! Η ομάδα μας θα ανακοινώσει και τις επόμενες μεταγραφικες κινήσεις ουσίας,ποδοσφαιριστες με ταλέντο,ποιότητα,εμπειρία,κίνητρο κ αγάπη για το ποδόσφαιρο και όχι μεταγραφες για εντυπωσιασμο.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα υπευθυνότητα και απόλυτο επαγγελματισμο πάνω στον σχεδιασμό και το πλάνο της ομάδας.