Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ: Χρηματική ποινή 100 ευρώ. | Κατακυρώνει τον αγώνα, υπέρ του ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου A.E.ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του , αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 6/2/2022 και ώρα 14.15, στο γήπεδο Αιγίνης, λόγω της μη παρουσίας ιατρού για τον οποίο είχε μεριμνήσει το ίδιο το σωματείο «Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ».

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού μελέτησε τα συγκεντρωθέντα στοιχεία
ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ KAI ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο για την μη διεξαγωγή του κρινόμενου αγώνα το σωματείο Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ για παραβάσεις των άρθρων 16 παρ.2. α, β. του ΚΑΠ& άρθρο 8 παρ. στ -ζ- ζα της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ περιόδου 2021-2022.
β) Κατακυρώνει τον εν λόγω αγώνα, υπέρ του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) και βαθμoύς τρείς (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου Α..Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ,του ΚΑΠ& άρθρο 8 παρ. ζ- ζα της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ περιόδου 2021-2022.).
γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ, του ΚΑΠ ).

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.