Επιστρέφουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα

Ομόφωνα οι ομάδες της Super League αποφάσισαν 18-6-2020 την παρουσία φιλάθλων για το 20/100 των γηπέδων. Αναμένεται όμως η απόφαση της Κυβέρνησης.

Μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές που διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών οι ομάδες ζήτησαν από την πολιτεία τα υπόλοιπα παιχνίδια να διεξαχθούν με κόσμο και με αυστηρά μέτρα προστασία

«Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το ΔΣ της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ-μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β’ γύρου των πλέι οφ γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α’ γύρου των πλέι οφ αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο αναβληθείς αγώνας Ξάνθη – Ατρόμητος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20:00». με τα γνωστά πρωτόκολλα .

[sc name=”bitros” ]