60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ – ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 η ετήσια γιορτή του Αετού Κορυδαλλού στην αίθουσα του ΣΙΝΕ “ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ”, η οποία ήταν και επετειακή καθώς συνέπεσε με τα 60 χρόνια ζωής της ομάδος.
Η εκδήλωση την οποία παρουσίασε για άλλη μια φορά ο Γιάννης Ποντίκης, σημείωσε τεράστια επιτυχία και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, περίπου 500 άτομα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Χουρσαλάς Νίκος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Πάχος Γιάννης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Αρώνης Απόστολος και Τσιρίτας Μιχάλης, ο Πρόεδρος της ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. Γουρδομιχάλης Γρηγόρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων του Πειραιά Τσίρμπας Κανέλλος, Ο Νικόλαος Σούτας Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Α Επιλαχών Βουλευτής Β Πειραια της Ελληνικής Λύσης ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Μαζί για τον Κορυδαλλό” Κατσούλης Νίκος, από την “Λαϊκή Συσπείρωση Κορυδαλλού” Ψωμάς Κώστας, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Ανυπότακτος Κορυδαλλός” Περσίδης Γιάννης, η εκπρόσωπος του Βουλευτή του Σύριζα Ραγκούση Γιάννη κα Δακουτρού Ρένα.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν από την Ε.Π.Σ.Πειραιά ο Αντιπρόεδρος Σπάθας Γιάννης, ο Διευθυντής των γραφείων Νταλάκος Παναγιώτης και από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Παρασκευάκος Νίκος, από τον Α.Ο. Κορυδαλλού ο Αντιπρόεδρος Λεκάκης Γιάννης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Μάρθας Τάσος, από την Θύελλα – Αχιλλέα Κορυδαλλού ο Πρόεδρος Καραουλάνης Σίμος.

Επίσης παρευρέθησαν οι δημοσιογράφοι Γερακάρης Παύλος, Δαρζέντας Αντώνης και Μηλιδώνης Στάθης, πολλοί παλιοί παράγοντες, προπονητές και αθλητές της ομάδος καθώς και σύσσωμη η Ακαδημία (γονείς και αθλητές).


Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με πλακέτα για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο :
Φωστηρόπουλος Τάκης , παλιός προπονητής της ομάδος
Σορώτος Βασίλης , παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδος
Νικολάου Νότης παράγοντας της ομάδος
ενώ βραβεύτηκαν ο παλιός προπονητής της ομάδος Σταυρακόπουλος Βαγγέλης και η ομάδα πού πήρε το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Πειραιά το 2015-2016.


Επίσης τιμήθηκαν όλοι οι παλιοί Πρόεδροι της ομάδος Κοντούλης Σπύρος, Σιδηρόπουλος Νίκος, Βαγγέλης Γιώργος, Νικολάου Θόδωρος καθώς και οι παλιοί παράγοντες και προπονητές : Ηλιάδης Στέφανος, Ξενάριος Βασίλης, Κιβρικοσαίος Φάνης, Πηλίδης Νίκος, Αγγελάκης Τάκης.

Δόθηκαν έπαινοι στους αριστούχους μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου της Ακαδημίας μας, με υψηλές επιδόσεις τη χρονιά που πέρασε, καθώς κι στους συνεπείς αθλητές ανά τμήμα.


Επίσης βραβεύτηκαν τα τμήματα Κ – 18 (προπονητής Λιθόπουλος Αλέκος), Κ – 16 (προπονητής Ψυλοπάτης Παναγιώτης), Κ – 14 (προπονητής Αγγελάκης Παναγιώτης) και Κ – 14 (προπονητής Καβάσης Γιώργος), που κατέκτησαν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Πειραιά τη χρονιά που πέρασε.

Τέλος δόθηκαν μπάλες με το σήμα του Αετού, στους τυχερούς αθλητές ανά τμήμα, που κέρδισαν το φλουρί καθώς και στο μικρότερο αθλητή της Ακαδημίας μας Ντζιφέρη Θεόφιλο (γεννηθείς 2016), ενώ πήραν δώρα όλοι οι μικροί αθλητές που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν αλλά και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ειδικότερα δε τους χορηγούς της ομάδος και τα Ζαχαροπλαστεία SWEET.