Παννεαπολικός : Σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε την νίκη!!

Την Κυριακή, ο Παννεαπολικός πηγαίνει στο «Στ.Μελισσουργός» με πολλές απουσίες αλλά και με σκοπό να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ένωση Ρέντη. Μία νίκη που θα τον εδραιώσει στην πρώτη θέση των play-out . «Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και πολύπλοκο, γιατί η Ένωση Ρέντη στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, πιάνει την καλύτερή της απόδοση. Το ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό Μας δήλωσε ο Προπονητής της Νίκαιας!!

Και συνέχισε :

Όσο θέλουν αυτοί να νικήσουν, άλλο τόσο το θέλουμε κι εμείς. Έχουν καλούς παίκτες και παίρνουν καλά αποτελέσματα στους εντός έδρας αγώνες. Κέρδισαν Μαύρο Αετό και Αστυπάλαια, οπότε την Κυριακή πρέπει να τους σεβαστού-με. Παρά τα προβλήματα μας, θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, τις ιδέες μας και την προσωπικότητά μας για να κερδίσουμε» εξηγεί ο τεχνικός των «βυσσινί» Γιώργος Ξυπολυτάς.

Όμως, Παννεαπολικός χωρίς προβλήματα είναι … φαΐ χωρίς αλάτι, αλλά εκεί στο «Π.Νικολαϊδης» έμαθαν να ζουν με αυτά.  Για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια απόντες, κυρίως λόγω τραυματισμού : Γιαννούλης, Λίτσο, Λεράη, Στ. Κοκκινάκης, Φαράζογλου, Γκιολένα.

Επίσης δεν υπολογίζεται ο Tζαραντάτ που χειρουργήθηκε λόγω οξείας σκωληκοειδίτιδας. Aμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των βασικών : Πατρίκαλος, Κωνσταντινίδης, Σύρος, Πανταζόγλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τον προηγούμενο αγώνα (Αστυπάλαια) και δεν έχουν ολοκληρώσει τις φυσικοθεραπείες. Στον αντίποδα, επανέρχεται ο Παυλόπουλος που εξέτισε την ποινή του. Βέβαια λύσεις θα υπάρξουν, απ’ την ανεξάντλητη δεξαμενή των τμημάτων υποδομής Κ-18 και Κ-16 που εξακολουθεί να τροφοδοτεί την Α’ ομάδα με αμούστακους αλλά ταλαντούχους παίκτες.

[sc name=”FANIS”]