Χρονης Ταουξης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 300 και πλέον γονείς που μας εμπιστευοντε τα παιδιά τους

Τα πρωταθλήματα έληξαν η οδεύουν προς την λέξη τους.

Θα θέλαμε να δέσουμε πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας μας, για την κατάλυψη της β’ θέσης στο πρωτάθλημα, για τις διακρίσεις τους στο futsal και στο UNILEAGUE WOMEN.

Επίσης να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία αρχες Ιουλίου και είναι προσκεκλημένες.

Πολλά συγχαρητήρια και στην ανδρικέ ομάδα μας(παίκτες, προπονητικό team), η οποία μέσα από ένα πολύ κακό ξεκίνημα (2 νίκες σε 9 αγώνες), κατόρθωσε να ανατρέψει την κατάσταση και από τις 13/1/24 παράμειναν αητητοι (9 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 13 αγωνες) έστω και αν χρειάστηκε “στιγμιαίο λάθος” αντίπαλων για να πέτυχουν τον στοχο τους δηλ. την είσοδο τους στα play off.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 300 και πλέον γονείς που μας εμπιστευοντε τα παιδιά τους ( αγόρια – κορίτσια ) κάθε ηλικίας, για να διδαχθούν τα μυστικά της μπάλας αλλά κυρίως ήθος και αξιοπρέπεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, όλων εμάς που ασχολούμαστε με την ομάδα μας, στα παιδιά μας (διαπρεπείς επιστήμονες, πετυχημένοι επαγγελματίες, αξιόλογοι φοιτητές ,άριστοι μαθητές ) που αρκετές φορές μας στερούνται για χάρη της ομάδας.

Στόχος όλων μας είναι η καλλιέργεια του υγιούς αθλητισμού και όχι του πρωταθλητισμού.

Καλή συνέχεια και καλά Πάσχα Για τα Δ.Σ Χρόνης Ταουξης

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.