ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Eκοψαν βασιλόπιτα στα γραφεία του συλλόγου μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα.(βίντεο φωτό)

Με τη συμμετοχή του  Μιχάλη Λιβάνου βουλευτή Β Πειραιά της Νέα Δημοκρατία και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Στράτο Δασκαλάκη Κερατσίνι – Δραπετσώνα παρουσία δεκάδων μελών, γονέων και φίλων, το Αθλητικό Σωματείο «ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ » έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και απένειμε τιμητική βράβευση, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στα γραφεία του συλλόγου.

 

Στο χαιρετισμό του ο Κώστας Χατζηβασιλείου ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά» με Υγεία και πολλές ακόμη αθλητικές επιτυχίες, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι η Διοίκηση τον τον Νέων Ευγενειας  βρίσκονται κοντά σε όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα στους μικρούς αθλητές του Σωματείου, τους οποίους συνεχάρη για τις λαμπρές επιτυχίες τους.

Παράλληλα, συνεχάρη σε όλους όσους έχουν συνεισφέρει για το σύλλογο  και ιδιαίτερα στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κανέλο Λάλο  και τα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, καθώς και για την κοινωνική τους παρουσία και προσφορά.

 

Από την πλευρά του  ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Ζωγράφος  αφού έδωσε τις ευχές του σε όλους, υπογράμμισε ότι ιστορία του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να τη μαθαίνουνε τα νεότερα παιδιά για όσα έχει καταφέρει το σωματείο στην πάροδο των χρόνων .

Είναι η χρονιά που έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μεγαλύτερα βήματα προόδου πάντα φυσικά με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς».

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης Μιχάλης Λιβανός βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Β Πειραιά – Στράτος Δασκαλάκης αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κερατσινίου Δραπετσώνας – Τάσος Μύτογλου ενωμένοι πολίτες – Παντελής Καμάς και Ζιώτου Αποστολία αλλάζουμε επόμενη μέρα – Φώτης Ευάγγελος υποψήφιος βουλευτής του Λαός- Λάλος Κανέλλος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Χρυσούλα Μυργιαλή δικηγόρος – Μανώλη Μυργιαλή Τέως αντιδήμαρχο  και μέλος τους συλλόγου -Πρόεδρος Βετεράνων Πειραιά Κανέλλος ΤσίρμπαςΝίκος Κόχειλας προπονητής Ολυμπιακού Κερατσινίου- Δημήτρη Τζωρτζίδη, μέλος του συλλόγου και τέως προπονητή της ομάδας και άλλοι πολύ.

O τυχερός του φλουριού πήρε μία αναμνηστική πλακέτα του συλλόγου

Επειτα ακολούθησε δεξίωση σε όλους τους καλεσμένους

ΔΕΙΤΕ ΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.