Ο Καραβάς σφράγισε το εισιτήριο για το τελικό κυπέλλου Πειραιά….κερδίζοντας τον Ατρόμητο με σκορ 3-1 (βίντεο φωτό)

ΚΑΡΑΒΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ. 3-1

Σπουδαία νίκη πήρε ο Α.Ο Καραβάς μέσα στο γήπεδο της Νίκαιας με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά με σκορ 3-1 στην έκτη φάση του κυπέλλου Πειραιά και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης , περιμένοντας τον νικητή αντίπαλου  ζευγαριού Αμφιάλη η Εθνικός Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο αγώνας

Η μηχανή του προπονητή Μαργαρίτη Χατζηαλέξη πήρε μπροστά από τα πρώτα λεπτά χωρίς να αφήνει περιθώριο στον Ατρόμητο Πειραιά αναπνεύσει.

Στο 12ο λεπτό Α.Ο. Καραβά πέτυχε το πρώτο γκολ από έναν εξαιρετικό συνδυασμό βρίσκοντας προστά του τον Ρούπι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το ένα μηδέν.

Στο 16ο λεπτό ο Ρούπι και Ζότο βρέθηκαν στη μικρή περιοχή γύρισαν πολλές φορές την μπάλα διαδοχικά εκείνοι  όμως κόντραρε σε πόδια αμυντικών και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία.,

Κοντά στο 24ο λεπτό  ο Ρούπι κατάφερε να βγει τε τα τετ με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου Πειραιά των Βάτζιο και να τον σταματάει με τα πόδια

Στο 34ο λεπτό από εκπληκτική πάσα του Γκούμα και βγάζοντας μόνο του μπροστά τον Ρούπι κατάφερε να πλασάρει και να κάνει το σκορ 2-0 .

Να τονίσουμε ότι κορυφαίοι παίκτες του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Ρούπι ο Γκούμα Παπανικολάου και Ζότο αφού ξεχώρισαν ολοφάνερα.

Η ομάδα των καμινίων Ατρόμητος Πειραιά έχασε δύο πολύ μεγάλες φάσεις 36ο λεπτό και στο 41ο λεπτό από ωραίο σουτ του Αποστόλου που πέρασε out και Ατσαβέ μέσα από τη μικρή περιοχή να αστοχεί πάνω από το δοκάρι του Γιάννη Μπατίκου.

Άλλη μια καλή ευκαιρία για τον Ρούπι 44ο λεπτο ο οποίος δεν βρήκε δίχτυα και αστόχησε.

Ο Σταθακόπουλος  στο 45ο λεπτό με ένα πολύ ωραίο δυνατό σουτ  μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Γιάννης Μπαντίκος πετάχτηκε και μετα ακροδάχτυλα βρήκε την μπάλα και αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δεκάρι και δίνοντας κόρνερ ο διαιτητής .

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραβάς μπήκε πολύ δυνατά πάλι και κατάφερε στο 48 λεπτό  να κάνει το σκορ 3-0 με τον Ηλιάδη που πραγματικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο μέντορας του παιχνιδιού αφού μάλιστα τη νίκη την αφιέρωσε στη μικρή του κόρη που είναι μόλις 8 μηνών.

Πολύ ωραία και δυνατή ευκαιρία έχει ο Ατρόμητος Πειραιά με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κωτσερίδη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων

Άλλη μια ευκαιρία έχει ο Ηλιάδης για να κάνει το σκορ 4-0 στο 61ο λεπτό αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι

Στο 64ο λεπτό ήταν η σειρά του Δανάση για να χαθεί άλλη μία ευκαιρία για τον Καραβά

Στο 76ο λεπτό ήρθε η σειρά  του Ατρόμητου Πειραιά για να σκοράρει και να μειώσει έτσι το σκορ σε 3-1  με το αυτογκόλ του Τηλιγάδα μετά από αναμπουμπούλα που έγινε μέσα στη μικρή περιοχή.

Ο Ηλιάδης το 87ο λεπτό κατάφερε να τραβήξει ένα σουτ μακρινό από πλάγια θέση και ενώ η μπάλα νομίζανε ότι πάει προς άλλη κατεύθυνση έχοντας πολλά φάλτσα γύρισε και χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι έτσι έκλεισε και το τελικό αποτέλεσμα με σκορ 3 -1 να βρίσκει νικητή τον Καραβά και να παίρνει το εισιτήριο για το τον τελικό κυπέλλου Πειραιά πανηγυρίζοντας .

Άψογη οι τριάδα των διαιτητών σφύριξαν χωρίς προβλήματα.

Διαιτητές ΑΛΑΤΣΑΚΗΣ Γ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.
(Παρατηρητής Αγώνα: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ .) 

Γιατρός ο Δημήτρης Μπότσαρης…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Μπαντίκος, Γκούμας (57′ Παυλίδης), Ιωακειμίδης, Αγγελόπουλος (70′ Επιτροπάκης), Τηλιγάδας, Ζαμπέτης (70′ Πηγουνάκης), Ρούπι (57′ Σιδηρόπουλος), Παπανικολάου (78′ Παπαγγελής), Δανασής, Ηλιάδης, Ζότο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Πέτρος Δημητρίου) Βάτζιος, Μαρκούσης, Ρηγόπουλος (57′ Τάσης), Ατσαβές, Αποστόλου, Κωτσερίδης, Σταθακόπουλος (57′ Καφτηράνης), Ζορμπάς, Μούκα, Μπιλικαΐδης (86′ Τσάκα), Λέλος (26′ Σανσάρογλου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΝΟ 1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΟ 2

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.