Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Α.Σ.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΄΄ΚΑΡΑΤΕ΄΄ (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Α.Σ.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ στην αίθουσα εκδηλώσεων η Ρούμελη στο σχιστό Κορυδαλλού.

«Οικοδεσπότες» της γιορτινής εκδήλωσης  ήταν η πρόεδρος Γιώτα Χρυσαφίτη  όλο το Δ.Σ ή προπονητές , αθλητές οι γονείς και τα παιδιά δίνοντας ένα μεγάλο και βροντερό παρών σε αυτή την όμορφη εκδήλωση , οι οποίοι ευχήθηκαν  μια καλή και δημιουργική χρονιά, με πολλές επιτυχίες, προσωπικές και αθλητικές!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο αντιδήμαρχος ,αθλητισμού Κερατσινίου – Δραπετσώνας Ευστράτιος Δασκαλάκης όπου στην ολιγόλεπτη ομιλία του ευχήθηκε  σε όλους καλή χρονιά.

Ο αθλητικός σύλλογος ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ. Εδρεύει από το 2013 στο Κερατσίνι στην οδό Φιλελλήνων 60″ αναγνωρισμένος από τη Γ.Γ.Α. Στα αθλήματα του καράτε και kick boxing.

Είναι ένα επίσημο μελλος του SOUKO KAI-KARATE-DO δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές του να έχουν επίσημη αναγνώριση ζωνών, μοριοδοτησης και συμμετοχή σε πανελλήνια, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωτάθλημα τα .

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.