Οι μικροί του Πανφαληριακού ΄΄diamonds΄΄ κέρδισαν με σκορ 3-0 τον Προφήτη Ηλία

Νίκη από τα μικρά διαμάντια του Πανφαληρικού για τη Β Κατηγορία του δευτέρου ομίλου του 12 αγωνιστική Κυριακή 28/1

Μαγεύουν οι μικροί μπόμπιρες που τους φωνάζουνε δίκαια μικρά διαμάντια του Πανφαληρικού αφού κατάφεραν με ηλικίες 2009 και 2008 να πάρουνε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Προφήτη Ηλία .

Οι μικροί ταλαντούχοι παίκτες του Πανφαληρικού βρήκανε χώρους δούλεψαν πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τους Διαμαντάκο Ζυμάρη και Βουζανάρα πήραν την σπουδαία νίκη με σκορ 3-0

Εμείς χαιρόμαστε να βλέπουμε τέτοιες ομάδες με μικρές ηλικίες πού είναι το μέλλον του Πειραϊκού ποδοσφαίρου για να σκαρφαλώσουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπως τους αξίζει .

Ομάδες με τόσες μικρές ηλικίες είναι όπως ο Πειραϊκός όπως το Νέο Ικόνιο φυσικά ο Πανφαληρικός ή αλλιώς ΄΄diamonds΄΄ και ακολουθούνε κι άλλες πολλές σιγά σιγά.

Πάντως για τον προπονητή του Πανφαληρικού κύριο Διαμαντή αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια για αυτό που έχει δημιουργήσει στις μικρές αναπτυξιακές ομάδες ,δημιουργεί μέλλον και πολύ ταλέντο  για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαιτητής ΜΠΕΣΙΡΗΣ Δ., ΠΕΤΡΙΔΗΣ Θ., ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

Πανφαληρικός ΄΄diamonds΄΄ : Σούλης, Τσίκας, Δρακογιάννης, Κονδυλάκης, Τζοάνης, Κάπο, Διαμαντάκος, Ζυμάρης, Βουζουνάρας, Πουλιανάκης.

Προφήτης Ηλίας: Τρικαμηνάς, Βαρβαρήγος, Παντελάτος, Μήλιος, Οξύνογλου, Λιάκος, Μπουνταλής, Γκλουχ, Σάλπας, Χάιδος, Γραμματικός.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.