Ο Ατρόμητος Αθηνών τρελή κούρσα άλλο ένα διπλό εκτός έδρας κόντρα με το Βόλο σκορ 1- 2

Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς βρίσκεται σε φανταστική κατάσταση, κάτι που απέδειξε και στο Βόλο, μιας και επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 2-1 στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο” και έφτασε τα 10 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα στη Super League.

Ο Ατρόμητος έφτασε τα 12 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αήττητος, κάνοντας άλλο ένα άλμα… 6άδας. Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων της Αθήνας έφτασε τους 22 πόντους και είναι στο -1 από τον Αστέρα που αγωνίζεται αργότερα στα Γιάννινα. Από την άλλη, ο Βόλος έμεινε στους 14 και συνεχίζει να… κινδυνεύει. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κάρολ Αντζιέλσκι που με τα δύο τέρματά του έφτασε τα πέντε στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 6ο λεπτό, με τον Μωραΐτη να νικάει τον Τσιντώτα αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως -οριακό- οφσάιντ. Οι Περιστεριώτες άγγιξαν το προβάδισμα στο 23′, όταν η κεφαλιά του Ασεβέδο από κόρνερ κατέληξε στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα, ξανά από ένα κόρνερ, αυτήν τη φορά ο Αντζιέλσκι έπιασε την κεφαλιά και σκόραρε για το 1-0. Στο 37′ ο Πολωνός φορ βρέθηκε απέναντι από τον Κόστιτς μετά από αντεπίθεση, αλλά ο πορτιέρε των γηπεδούχων απέκρουσε δύσκολα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, μιας και ο Βαλένσια κέρδισε πέναλτι. Ο Αντζιέλσκι ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε ξανά, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, οι παίκτες του Ίλιτς επιχείρησαν να… σβήσουν το ματς και να φύγουν από τον Βόλο με τους τρεις βαθμούς. Έτσι κι έγινε, με τους “κυανέρυθρους” να έχουν κάποιες καλές στιγμές ώστε να μειώσουν, αλλά εν τέλει να καταφέρνουν απλώς να μειώσουν με τον Μωραΐτη στο 90’+7′.

ΓΚΟΛ: 90’+7′ Μωραΐτης – 25′, 58′ (πεν.) Αντζιέλσκι

Κίτρινη: 45’+3′ Γκλάβσιτς, 51′ Ταχατος, 68′ Μπερτόγλιο – 68′ Ντε Μποκ, 76′ Βαλένσια, 84′ Έρλινγκμαρκ

Δοκάρι: – 23′ Ασεβέδο

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46′ Τάχατος – 60′ Μπερτόγλιο λ.τ.), Μύγας (10′ Λούνα λ.τ.), Τρουιγέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα (59′ Κίτσος), Ντέλετιτς, Γκαρσία, Μωραΐτης

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονζάλες (82′ Κούεν), Φριντζόνσον (40′ Έρλινγκμαρκ λ.τ.), Γιουμπιτάνα (82′ Ντιρκς), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (65′ Βέργος)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής της Super League:

Κυριακή 07 Ιανουαρίου

Βόλος – Ατρόμητος 1-2
Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1
17:00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
17:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
19:30 Άρης – ΠΑΟΚ
21:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Δευτέρα 08 Ιανουαρίου

20:00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία

Μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.