Καραβάς Χαλκηδόνα ωραίο ματς με πολλά γκολ και ωραίο θέαμα. (βίντεο φωτό)

Άνοιξε η αυλαία το Σάββατο στο γήπεδο Μελισσουργού Ρέντη για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο για το έτος 2024 και με το δεξί ο Καραβάς πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στη Α.Ο. Χαλκηδόνα με σκορ 4-1 για τη 12η αγωνιστική της Α κατηγορία Πειραιά του 2ου ομίλου και φιγουράρει στην κορφή με 33 βαθμούς .

Με γεμάτες της κερκίδες γήπεδο Σταύρο Μελισσουργό στο Ρέντη παρακολουθήσαμε ένα εξαιρετικό αμφίρροπο ματς μεταξύ Α.Ο. Καραβά και Χαλκηδόνα ένα πρώτο ημίχρονο με δυνατές μονομαχίες και να κατεβάζει τα ρολά ό τερματοφύλακας Θεόδωρούλας και Οικονομάκης να κάνει δύσκολη τη ζωή στους αμυντικούς του Καραβά

Αγώνας

Στο 6ο λεπτό του αγώνα ο Θεόδωρούλας τερματοφύλακας της Χαλκηδόνας απέκρουσε δυνατό σουτ του Παυλίδη.

Η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 12ο λεπτό ο Ηλιάδης με ψιλοκρεμαστό σουτ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των τον κίτρινων, και στην επαναφορά  ο Ζότο μόνος του στην μικρή περιοχή και με άδειο τέρμα για σίγουρο γκολ κατάφερε ο αγριόγατος τερματοφύλακα Θεόδωρούλας να αρπάξει την ευκαιρία και να γλιτώσει την ομάδα του από ένα σίγουρο γκολ.

Στο 19ο λεπτό κατάφερε ο Κούρτης από τη δεξιά μεριά να κάνει μία τρομερή επέλαση και να βγάλει μία παράλληλη σέντρα  ώστε πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Μπατίκου του τερματοφύλακα του Καραβά αλλά κανείς από τους κίτρινους δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Η σειρά το μπλε στο 21ο λεπτό ο Ηλιάδης έπιασε ένα φοβερό σουτ και πέρασε δίπλα από το κάθε το δοκάρι και πήγε άουτ

27ο λεπτό και όταν Οικονομάκης πήρε την μπάλα και κατευθύνθηκε προς τη μικρή περιοχή δέχτηκε σπρώξιμο από τον αμυντικό του Καραβά αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι η επαφή έγινε ψηλά και δεν ήταν αντικανονική και άφησε τη φάση να εξελιχθεί.

Ο Δανασής στο 31ο λεπτό πιασε κεφάλια μέσα στη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ

Ο Σιδηρόπουλος στο 35ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον Καραβά και να λυθεί ο γόρδιος δεσμός γράφοντας το σκορ Καραβάς Χαλκηδόνα 1-0

Η τελευταία φάση για τους μπλε έγινε στο 43ο λεπτό κερδίζοντας φάουλ έξω από  τη μεγάλη περιοχή και εκτελώντας το ο Ηλιάδης η μπάλα πήγαινε για τα δίχτυα αλλά πετάχτηκε ο τερματοφύλακας Θεοδωρούλας αποκρούοντας στην έστειλε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο Καραβάς μπήκε αποφασισμένος για να τελειώσει το παιχνίδι και έτσι έγινε μόλις στο 56ο λεπτό ο Ζότο πέτυχε το δεύτερο γκολ και έκανε το σκορ 2-0 για τον Καραβά

Δεν πέρασε ένα λεπτό και στο 57ο λεπτό με όμορφη προβολή Δανασής  έκανε το σκορ 3-0 για τους μπλε.

Στο 70η λεπτό  η Χαλκηδόνα έχασε μία τρομερή ευκαιρία με τον Αυγέρη να χάνει τον γκολ αφού είπε όχι ο Μπατίκος και κράτησε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 75ο λεπτό ο διαιτητής είδε χέρι πάνω στο Φεκο στη μικρή περιοχή από το σουτ του Μουσάϊ παίρνοντας και δεύτερη κίτρινη κάρτα ήρθε η αποβολή και ο δρόμος για τα αποδυτήρια για το Φέκο, τον πέναλτι το εκτέλεσε  ο Ηλιάδης κάνοντας το σκορ 4-0

Στο 88ο λεπτό Οικονομάκης από τη δεξιά μεριά του γηπέδου έκανε μία τρελή κούρσα και μπαίνοντας στη μικρή περιοχή από πλάγια θέση τράβηξε ένα σουτ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι  και κατέληξε στα δίχτυα χωρίς ο Μπατίκος να αντιδράσει κάνοντας στο τελικό σκορ 4-1 .

Δίκαια νίκη από τον Καραβά και σπουδαίο αγώνα από τη Χαλκηδόνα.

Διαιτητές ΑΛΑΤΣΑΚΗΣ Γ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΠΑΡΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Χ.
(Παρατηρητής Αγώνα: ΣΤΑΜΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ)

ΚΟΚΚΙΝΗ Φέκος

ΓΚΟΛ  Σιδηρόπουλος – Ζότο – Δανασής- Ηλιάδης / Οικονομάκης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Γκούμας, Σιδηρόπουλος, Παυλίδης, Τηλιγάδας (72′ Σπανός), Ζαμπέτης (72′ Παπαγγέλης), Αγγελόπουλος (65′ Επιτροπάκης), Παπανικολάου (65′ Μουσάϊ), Δανασής (75′ Μουλάς), Ηλιάδης, Ζότο

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γιάννης Κούσης): Θεοδωρούλας, Κούρτης (46′ Αθανασιάδης), Πνευματικός Β., Φέκος, Μπουζάλι, Μάνθος (67′ Σουλιώτη), Κορτέσης (60′ Βοργιάς), Κατσάνης (60′ Μανδαμαδιώτης), Οικονομάκης, Αυγέρης, Καρυτινός (60′ Παναγιωτόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.