Πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό προς το μικρό μαθητή Γιάννη από την Α.Ο.Χαλκηδόνα τη Α.Ε.Νίκαια και τον Ιωνικό(video φωτό)

Κάτω από μία γιορτινή και όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την παρασκευή 22/12 και ώρα 17:00 το φιλανθρωπικό για το μικρό Γιάννη μαθητής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγ.Ι.Ρέντη συμμετέχοντας ποδοσφαιρικές ομάδες των ακαδημιών A.O. Xαλκηδόνα A.E. Nίκαια Iωνικός Nίκαιας.
O σκοπός του φιλανθρωπικού ήταν να παιχτεί ποδόσφαιρο από όλα τα τμήματα των ακαδημιών ώστε να μαζευτούν χρήματα και να δοθούν στο μικρό Γιάννη ώστε να πάει να κάνει χειρουργική επέμβαση στην Αμερική .
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη από τους γονείς όλων των ακαδημιών .
Με παρόν το σύλλογο γονέων του 11ο Δημοτικού Σχολείου Αγ.Ι.Ρέντη την πρόεδρος Περκεσιδη Νορα τη Γραμματέα Αρβανίτη Αντριάνα και την ταμία του συλλόγου Β Χριστίνα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια γιατί ο σύλλογος δεν είναι από το ίδιο το σχολείο και ακούγοντας το πρόβλημα έτρεξα να βοηθήσουν στην περίπτωση του Γιαννάκη και να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν όπως και μας δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος Περκεσιδη Νορα
Με μπροστάρη το διευθυντή των ακαδημιών Δημήτρης Τζανετουλάκου της Α.Ο. Χαλκηδόνας όπως και επίσης των Γιώργο Αδάμου τον διευθυντή των ακαδημιών της Α.Ε. Νίκαιας και φυσικά Γιώργο Γεωργιάδη των τεχνικό διευθυντής των ακαδημιών Ιωνικός Νίκαιας, όπου έκαναν αυτό το φιλανθρωπικό να έχει μεγάλη επιτυχία.
Το παιδί είχε διαγνωστεί στο παρελθόν με οστεοσάρκωμα και χρειάστηκε ακρωτηριασμός του ενός ποδιού. Δυστυχώς η ασθένεια επανεμφανίστηκε.
Οπότε το καλοκαίρι η μητέρα του έκανε ανοιχτό κάλεσμα για οικονομική βοήθεια προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να μεταφερθεί o Γιάννης στο νοσοκομείο Md Anderson στο Houston.
H οικογένεια βρίσκεται πλέον στην Αμερική και το παιδί ακολουθεί κατάλληλη θεραπεία.
Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων του Γιάννη
Με την ελπίδα για μια νέα αρχή!!!

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.