Έπαιξε καλά η Χαλκηδόνα αλλά ο Εθνικός την λύγισε με σκορ 0-2 (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι της (5η φάσης) κυπέλλου Πειραια την Τετάρτη (29/11) στο γήπεδο “Π. Νικολαΐδης” ανάμεσα στην ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ και τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ όπου κατάφερε ο Εθνικός να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση με σκορ 0-2

Ενα παιχνίδι που ξεκίνησε με πολύ μεγάλο πάθος και από τις δύο ομάδες μέχρι το 27ο λεπτό που μπήκε το πρώτο γκολ από τον Εθνικό Πειραιά 

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τη Χαλκηδόνα με τον Οικονομάκη να μπαίνει από την δεξιά μεριά και να πλασάρει αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ από την εστία του Εθνικού

Στο 14ο λεπτό του αγώνα ο Εθνικός με ένα τρομερό σουτ του Κρητικού τερματοφύλακας της Χαλκηδόνας Πνευματικός εξουδετέρωσε τη φάση με τρομερή δυσκολία.

Στο 23ο λεπτό και σε μία αναμπουμπούλα  στην άμυνα του Εθνικού έκλεψε τη μπάλα ο Οικονομάκης και έχασε άλλη μία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Στο 27ο λεπτό κερδίζοντας κόρνερ οι μπλε από τη δεξιά μεριά του γηπέδου και εκτελώντας το ο Βαλαβανόπουλος σηκώθηκε και με κεφαλιά καρφωτή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Εθνικό 0-1

Στην συνέχεια του αγώνα η μπάλα περιορίστηκε στο κέντρο της περιοχής χωρίς ιδιαίτερες φάσεις ώστε έτσι έληξε και το ημίχρονο.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου  και οι δύο ομάδες μπήκανε πολύ δυνατά η Χαλκηδόνα για να ισοφαρίσει το παιχνίδι και ο Εθνικός για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Στο 55ο λεπτό ο Οικονομάκης σε ένα μπάσιμο της μικρής περιοχής πρόλαβαν οι παίκτες του Εθνικού να τον κόψουν  και έτσι χάθηκε ακόμη μία ευκαιρία για τους κίτρινους.

Στο 58ο λεπτό ο εθνικός είχε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει με ένα δυνατό σουτ του Γεωργούση που Πνευματικός ο τερματοφύλακας της Χαλκηδόνας την εξουδετέρωσε με τα πόδια στην επαναφορά πιάνοντας δυνατή κεφαλιά ο παίκτης του Εθνικού Σέχου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ .

Στο 61ο λεπτό με μία τρομερή επέλαση του Δημοσθένη Κούρτη από τη δεξιά μεριά του γηπέδου βγάζοντας μία πολύ επικίνδυνη παλιά μέσα στην μικρή περιοχή με τον Τσαλίκη και να πιάνει ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα έφυγε out.

Στο 69ο λεπτό του αγώνα ο Κυριαζής μέσα από τη μεγάλη περιοχή πλάσαρε έξοχα και έκανε το σκορ 0-2 όπου ήτανε και το τελικό αποτέλεσμα του Εθνικού Πειραιά και σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Γιάννης Κούσης ο προπονητής της Χαλκηδόνας στη συνέχεια έριξε μέσα και μικρές ηλικίες από το πάγκο όπως τον Αγγελο και το Μιχάλη Αθανασιάδη για να μπορούν να παίρνουν εμπειρίες .

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο κύριος Καρυδόπουλος και ο Αγγελόπουλος μεγαλοπαράγοντες του Εθνικού Πειραιά 

Η διαιτησία Λαθύρη μαζί με τους βοηθούς Καρακελλες Πουλοπουλος ήταν εξαιρετική

(Παρατηρητής Αγώνα: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Γιάννης Κούσης): Πνευματικός Κ., Κούρτης, Μάνθος (76′ Σουλιώτη), Φέκος (56′ Τσαλίκης), Μπουζάλι, Ζαρκαδούλας, Κορτέσης (56′ Αθανασιάδης), Καρυτινός, Οικονομάκης (66′ Παναγιωτόπουλος), Αυγέρης, Γκέγκα (76′ Γκέγκα)

ΕΘΝΙΚΟΣ Π. (Βαγγέλης Χαντές): Μεσούλι, Πλουμάτος, Κρητικός, Λαμάϊ, Παπαγγέλης (86′ Ζωγραφάκης), Παγώνης, Μπουτσικάρης, Τσιάβος (76′ Δώδας), Σέχου, Φοκάνα (56′ Γεωργούσης), Βαλαβανόπουλος (56′ Κυριαζής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.