Γεμίζουν οι ακαδημίες του Αργοναύτη όλο και περισσότερα παιδιά.

Σε πολύ καλό κλίμα έχουν ξεκινήσει η ακαδημίες της Δωδεκανησιακή Ένωση Φιλάθλων Αργοναύτη δεν πρόλαβαν να δημοσιεύσουν ότι ανοίγουνε οι πύλες των ακαδημιών του Αργοναύτη και όλη η περιοχή του Πειραιά και του Χατζηκυριάκειου θέλω να γράψουν τα παιδιά τους σε αυτή την ομάδα.

Φανερό ότι η ομάδα αυτή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για τους Δωδεκανήσιους αφού είναι η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου παίζοντας παλιότερα στην Α Εθνική κατηγορία και έχοντας σαν ποδοσφαιριστή τους και σημαία των μεγάλο  Δεληκάρη.

Εχει εδραιώσει έμπειρους προπονητές διπλωματούχους και μάλιστα θα συμμετέχει σε ελληνικά και ξένα τουρνουά  θα υπάρχει ακόμα και Personal για βελτίωση παιδιών.

Οι εγγραφές  στην ακαδημία ξεκινάνε από  4 χρονών μέχρι 16 , αγόρια -κορίτσια

Οι προπονήσεις και αγώνες γίνονται σε φυσικό χόρτο και μάλιστα στην περιοχή του Χατζηκυριάκειου εκεί που έχει έδρα η ομάδα.

Το ρόστερ συμπληρώνεται με διατροφολόγο και παιδοψυχολόγο ώστε να μπορούν να μαθαίνουν να τρέφονται σωστά τα παιδιά και να συμπεριφέρονται σωστά, που θα ενημερώνονται οι γονείς και θα ανταλλάσσουν απόψεις με αυτούς τους ιατρούς και επιστήμονες της ομάδας.

Η ομάδα έχει έδρα και γραφεία στην οδός  Θουκυδίδου και Σαλαμινομάχων 76  ΠΕΙΡΑΙΑ  τηλέφωνα επικοινωνίας 698 011 6880 

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.