Ιωάννης Χιώτης: Oυσιαστική στήριξη σε παιδιά και γονείς ΑμεΑ, την ενίσχυση των υπηρεσιών του δήμου με σταθερό και μόνιμο προσωπικό.

«Ο δήμος Νίκαιας-Ρέντη σε αυτές τις εκλογές χρειάζεται μία ολοκληρωτικά διαφορετική πορεία» τονίζει ο  ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Χιώτης μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Λιντζέρη ΄΄Η ζωή μας΄΄ ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100094448688349

Ιωάννης Χιώτης υπογραμμίζει πως οι πολίτες εκφράζουν έντονο προβληματισμό και δυσαρέσκεια για όσα βιώνουν στην καθημερινότητά τους και ειδικότερα σε καθαριότητα, κυκλοφοριακό, έλλειψη χώρων αναψυχής και ακρίβεια σε στέγη και καλεί τους ψηφοφόρους να στηρίξουν την παράταξή του στην κάλπη, ώστε ο ίδιος και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι της παράταξης  να είναι η «φωνή του λαού για όλα τα κρίσιμα ζητήματα».

Χιώτης :  Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρω ότι ο κόσμος, οι κάτοικοι, οι δημότες  Νίκαιας-Ρέντη  εκφράζουν έντονο προβληματισμό και μια συσσωρευμένη θα έλεγα δυσαρέσκεια για όλα αυτά που βιώνουν, όπως είναι η ακρίβεια στη στέγη και συνολικά, η έλλειψη χώρων αναψυχής, η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό κ.ά., τόσο απέναντι στην τωρινή δημοτική αρχή και περιφέρεια όσο και στις προηγούμενες.

Οι υποψήφιοί μας σε δήμο και περιφέρεια, συναντάμε μεγάλο κλίμα αποδοχής στις περιοδείες και τις συσκέψεις που πραγματοποιούμε αυτό το διάστημα.

 

Νίκαιας-Ρέντη  δεν είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες 120.000 πολιτών.

Στο κέντρο του σχεδιασμού όλων των κυβερνήσεων και των δημοτικών διοικήσεων βρισκόταν και βρίσκεται η «αναμόρφωση» της πόλης σε όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων διαφόρων κλάδων, σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.

Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα είναι πολλά: ελεύθεροι χώροι, αστικές συγκοινωνίες, σχολικές υποδομές, ελλείψεις προσωπικού στις δημοτικές υπηρεσίες και άλλα.

Επομένως γίνεται κατανοητό ότι σε αυτές τις εκλογές ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη   χρειάζεται συνολικά μια ολοκληρωτικά διαφορετική πορεία

. Και αυτό η μόνη που και θέλει και μπορεί να το πετύχει είναι η «Η ζωή μας».

Είναι δύναμη κινητοποίησης και αμετακίνητης στήριξης των διεκδικήσεων του λαού για: μόνιμη και σταθερή δουλειά, ελεύθερους χώρους, αυξημένη κρατική χρηματοδότηση για τα σχολεία, ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και των Κέντρων Υγείας με μόνιμο προσωπικό, δωρεάν συμμετοχή του λαού και των παιδιών του σε προγράμματα πολιτισμού και αθλητισμού, αναβαθμισμένες δωρεάν υπηρεσίες με επαρκές μόνιμο προσωπικό για τη φροντίδα και την ανάπτυξη των παιδιών, την προστασία των ηλικιωμένων, την ουσιαστική στήριξη σε παιδιά και γονείς ΑμεΑ, την ενίσχυση των υπηρεσιών του δήμου με σταθερό και μόνιμο προσωπικό.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.