Πήρε την πρόκριση η Χαλκηδόνα από τον Ικαρο Καλλιθέας στη διαδικασία των πέναλτι.(φωτο)

Σε πλούσιο θέαμα εξελίχθηκε το παιχνίδι Ίκαρος Καλλιθέας – Χαλκηδόνα  στο γήπεδο της Νίκαιας Κυριακή 11:00 η ώρα του κυπέλλου Πειραιά τις δεύτερης φάσης του θεσμού νικήτρια βρήκε τη Χαλκηδόνα στα πέναλτι αφήνοντας πίσω ένα πολύ δυνατό Ικαρο Καλλιθέας.

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100094448688349

Αγώνας

Δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο παίζοντας πολύ ωραίο θέαμα θα το θεωρήσουμε παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις και προς τις δύο εστίες κλείνοντας το ημίχρονο 0-0 .

Ο Ίκαρος Καλλιθέας στο 52ο λεπτό κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο Θεοδοσίου όπου βρήκε τα δίχτυα και έκανε το σκορ 1-0.

Η Χαλκηδόνα δεν έχασε την ψυχραιμία της και αμέσως ανταποκρίθηκε και στο 57ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση.

Η ενέργεια ξεκίνησε από τον Οικονομάκη όταν έβγαλε πάσα στον Τσαλίκη στην πλάτη της άμυνας του Ικάρου Καλλιθέας παίρνοντας και τον τερματοφύλακα Κυριάκου πλασάρει σε κενή εστία διαμορφώνοντας το σκορ 1-1.

Οι μάχες παίχτηκαν μέχρι το τέλος, πέφτανε κορμιά ποιος θα κάνει το γκολ αλλά στο τέλος ήρθε η λήξη του αγώνα και βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες και περάσαμε στην παράταση.

Η Χαλκηδόνα μπήκε πολύ δυνατά και αμέσως το 97ο λεπτό μετά από μία πολύ ωραία σέντρα του Πνευματικού ο Αυγέρης με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Λίγα λεπτά ήθελε ακόμα για να πάρει την πρόκριση Χαλκηδόνα από την παράταση αλλά ο Τζανετής στο 118ο λεπτό είπε την τελευταία λέξη και έτσι κλείδωσε την ισοπαλία ώστε ομάδες πέρασαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Τελικά η Χαλκηδόνα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου αφού ήτανε σε όλα τα πέναλτι της εύστοχη ο καλύτερος παίκτης για τη Χαλκηδόνα βγήκε ο τερματοφύλακας ο Θεοδωρούλας αφού έπιασε δύο πέναλτι των αντιπάλων και πήραν το μαγικό χαρτάκι για την επόμενη που είναι η τρίτη φάση κυπέλλου

Διαιτητές : ΚΑΚΡΙΔΗΣ Π., ΚΕΦΑΛΙΑΚΟΣ Κ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Σ.
(Παρατηρητής Αγώνα: ΦΩΚΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)

ΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας: Κυριακού, Μαγουλάς Π.(105’ Παρασκευόπουλος), Καραουλάνης, Ναυπλιώτης, Σύρμας, Πλέσσας(90’ Τσαρούχας), Τρικαμηνάς(61’ Κοντόπουλος), Χριστοδούλου(28’ Μαγουλάς Χ. 107’ Γραίος), Θεοδωσίου, Ηλιόπουλος(61’ Σεϊτανίδης) Τζανετής

ΑΟ Χαλκηδών Κούσης : , Σουλιώτι (105’ Μάνθος), Πνευματικός Ε., Μπουζάλι, Ζαρκαδούλας(67’ Μανδαμαδιώτης), Μπεκάκος, Βοριάς(46’ Τσαλίκης), Αθανασιάδης Μ.(46’ Οικονομάκης), Κατσάνης, Αυγέρης(113’ Παναγιωτόπουλος), Κορτέσης(63’ Γκέγκα)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.