Αικατερίνη Κιάκη (Τριανταφυλλίδου): Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Ιωακειμίδη.

Αικατερίνη Κιάκη (Τριανταφυλλίδου): Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νίκαια και στις γειτονιές του Πειραιά. Είμαι έγγαμη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στην προσχολική και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Είμαι κόρη του αείμνηστου Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος συνέβαλε με αμέριστη και ανιδιοτελή αγάπη στο πειραϊκό ποδόσφαιρο έως και την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Έχω ολοκληρώσει οικονομικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, σπουδές στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και επιπλέον σπουδές σε τμήμα Διοίκησης του πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Μιλώ γερμανικά, αγγλικά και γαλλικά και είμαι κάτοχος δύο τίτλων μεταπτυχιακών σπουδών στην Δημόσια Οικονομική & Πολιτική και στο Ψηφιακό Επιχειρείν του Π.Α.Δ.Α.

Στο παρελθόν υπήρξα επί δέκα περίπου έτη στέλεχος του Λιμενικού Σώματος σε κεντρική υπηρεσία του Πειραιά και τα τελευταία δώδεκα έτη είμαι υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης της Α.Α.Δ.Ε σε υπηρεσία του Πειραιά.

Η απόφασή μου να συμπορευτώ στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Ιωακειμίδη, προέκυψε αρχικά από την ισχυρή μου εμπιστοσύνη και θαυμασμό στο πρόσωπο του, αφού πρόκειται για έναν αξιόλογο, ικανό και αδιάφθορο άνθρωπο που έχει προσφέρει έργο ανεκτίμητης αξίας επί επτά συνεχόμενες τετραετίες στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη.

Όλα αυτά τα χρόνια εκλέγεται χωρίς το χρίσμα κάποιας κομματικής παράταξης και η ομάδα του απαρτίζεται από ανθρώπους άξιους και εργατικούς που δεν τους χαρακτηρίζουν κομματικές αποχρώσεις, συνθήκη την οποία υποστηρίζω κι εγώ αδιαπραγμάτευτα.

Η απόφαση της υποψηφιότητας μου προέκυψε επίσης από την έντονη αφύπνισή μου να μπορώ να συνεισφέρω στην αντιμετώπιση προβλημάτων επίκαιρων όσο ποτέ άλλοτε, όπως αυτά της ανεπάρκειας υποδομών που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά μας, της οικολογικής καταστροφής ως αποτέλεσμα των καταστροφικών πυρκαγιών και πλημμύρων που σαρώνουν την τελευταία πενταετία την Αττική και συνιστούν κρίσιμες αιτίες της κλιματικής αλλαγής, στην ανάδειξη και αντιμετώπιση ζητημάτων βίας και εκφοβισμού στις διάφορες μορφές της (ενδοσχολικής, οικογενειακής, αθλητικής κ.α), φαινομένων δηλαδή κοινωνικής παθογένειας που συναντώνται κατά κόρον στην περιφέρειά μας.

Όλοι μαζί αξίζει να προσπαθήσουμε για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής μας σε μία πιο ανθρώπινη Αττική!

Όλοι μαζί για τη νέα γενιά που θέλει να παραμείνει στον τόπο της και να δημιουργήσει, για τον γονιό που αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του, για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία που μάχεται καθημερινά να ορθοποδήσει, για τον ιδιωτικό και δημόσιο υπάλληλο που επιτελούν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους, για τον συνταξιούχο που βρίσκεται αντιμέτωπος με τις προκλήσεις της εποχής, για όλους μας και κυρίως για ένα καλύτερο αύριο που έχουμε την υποχρέωση να κληροδοτήσουμε στα ίδια τα παιδιά μας!!!

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.