Στέφανος Μουρατογλου : Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Δημήτρη Λιντζέρη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ

Ονομάζομαι Στέφανος Μουρατογλου και είμαι ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος. Η επαγγελματική μου πορεία στον χώρο αυτό ξεκίνησε πριν 20 χρόνια όπου και συνεχίζεται με επιτυχία.

Παράλληλα είμαι μέλος της Ε.Π.Σ. Πειραιά (Παρατηρητής ποδοσφαιρικών αγώνων) καθώς και ενεργός αθλητικός παράγοντας σε ερασιτεχνικη ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής μας (Α.Ο. Παννεαπολικος Νίκαιας).
Ο αθλητισμός για μένα ενέχει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάπλαση του χαρακτήρα των νέων μας καθώς κι εγώ ο ίδιος υπήρξα πρώην ποδοσφαιριστής σε ομάδες του Δήμου μας (Α.Ο. Νίκαιας, Α.Ο. Νεάπολης, Α.Σ. Πρωτέας, Α.Ο. Παννεαπολικος Νίκαιας).

Η οικογένεια μου ζει στην πόλη της Νίκαιας εδώ και 100 έτη καθότι ο παππούς μου Στέφανος Μουράτογλου ήταν ένας από τους πρώτους πρόσφυγες από την Μικρά Ασία που εγκαταστάθηκε εδώ.

Είμαι πατέρας δύο αγοριών ηλικίας 23 και 15 χρονών.

Αυτό από μόνο του αποτελεί για εμένα γνώμονα ώστε με σεβασμό και υπευθυνότητα να φροντίζω και να ελπίζω σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο ΑΥΡΙΟ.

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας-Αγ.Ιωαννη Ρέντη με τον Δημήτρη Λιντζερη επικεφαλής του συνδυασμού “Η ΖΩΗ ΜΑΣ”.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που ο Δημήτρης Λιντζερης με εμπιστεύεται και με καλεί να συμμετάσχω στην προσπάθεια του να πάει μπροστά τη ζωή μας στο Δήμο μας.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός αλλά ένας ευσυνείδητος κι ανήσυχος Δημοτης, πρόθυμος να επικοινωνήσω μαζί σας, να ακούσω τους προβληματισμούς σας και τις ανησυχίες σας καθώς και τις σκέψεις σας σε θέματα που αφορούν το Δήμο μας, ώστε να τα επικοινωνήσω στους αρμόδιους υπεύθυνους και μαζί να τον πάμε μπροστά.

Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή με την ψήφο σας στις 8 Οκτωβρίου και σας διαβεβαιώνω ότι θα βάλουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ για το Δήμο μας με αργά και σταθερά βήματα.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.