Πέρασε ο Θησέας στην παράταση για την επόμενη φάση του κυπέλλου κόντρα την Δόξα Πειραιά με σκορ 1-3

Μεγάλη πίεση και ένταση πραγματοποιήθηκε στο ντέρμπι  Δόξα Πειραιά Θησέας αφού ο Θησέας κατάφερε στην παράταση να πάρει τη σπουδαία νίκη με σκορ 3-1.

https://www.facebook.com/katkiaki

Το πρώτο γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 37 λεπτό με φανταστικό πλασέ του Χαραλάμπους αλλά προς το τέλος του ημιχρόνου Δόξα Πειραιά κατάφερε να ισοφαρίσει από τη βούλα του πέναλτι εκτελώντας ο Καλαϊτζίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι παίχτηκε στη δύναμη και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν οπότε κατέληξαν να πάνε στην παράταση .

Η ομάδα του Θησέα πιο ουσιαστική και πιο απειλητική δείχνοντας να έχει πολύ μεγαλύτερες αντοχές κατάφερε να σκοράρει με τον ταλαντούχο Γαμβριά στο 100 λεπτό  να ανοίξει το σκορ και να γίνει το 1-2 με όμορφο πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή  ο μικρός scorer θεωρείται ένα από τα καλά ταλέντα και σε μικρή ηλικία δείχνει να έχει το μέλλον μπροστά του  .

Μετά ανέλαβε ο μπαρουτοκαπνισμένος Χαιρετάς και στο 113 λεπτό σφράγισε τη νίκη διαμορφώνοντας το σκορ 1-3

Διαιτητές ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΛΥΤΡΙΒΗΣ Ι.
Παρατηρητής Αγώνα: ΣΤΑΜΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

Δόξα Πειραιά: Καραμαδούκης Γ., Καραμίντζος, Ιατρόπουλος(74′ Τσιτσής), Τούρλος, Βασιλείου, Κυριακού, Δερβίσης(74′ Καμπουρόπουλος), Γιαλελής(59′ Τότσι), Καλαϊτζίδης(65′ Αγγελακουλάκος), Παπακίτσος, Μακρυωνίτης(65′ Λεκάκος, 106′ Καραμαδούκης Δ.).

Θησέας: Γιαννακουδάκης, Λιανόπουλος, Αναγνώστου , Γκιάτα(60′ Χαιρέτας), Χαιρέτας Δ., Ούγκρης(91′ Μαρκουλής), Χαραλάμπους(60′ Βλαχουτσάκος), Ψωίνος, Γαμβριάς, Θεοδωρόπουλος(107′ Ζαχαρόπουλος), Αγγειάδης(70′ Κουτσονικόλας).

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.