Συνάντηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Εθελοντισμού Θεόδωρου Β Τερζή, με τους εκπροσώπους των σωματείων.

Στα γραφεία της Α.Ε ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ του Σταδίου «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ» πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Δημοσίων σχέσεων και Επικοινωνίας & πολιτευτή με το ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής Β’ Πειραιώς, Θεόδωρου Β Τερζή, με τους εκπροσώπους ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων που χρησιμοποιούν το γήπεδο του Δήμου Περάματος.

https://www.facebook.com/katkiaki

 

Στη συζήτηση, που ήταν γόνιμη και εποικοδομητική, ο κ. Τερζής ανέπτυξε τις βασικές θέσεις της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία του ποδοσφαίρου της πόλης μας.

Τα βασικά σημεία της παρέμβασης του Αντιδημάρχου ήταν τα εξής:

Σας καλωσορίζω & σας εύχομαι , καλή σεζόν με δύναμη & υγεία σε όλους μας , ελπίζοντας σε μία γόνιμη συνεργασία με στέρεες βάσεις ειλικρινούς συνεννόησης και άψογης συνεργασίας.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας ως πολίτες και πολιτευτές να παρεμβαίνουμε άμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός σωματειακός αθλητισμός.

Βασική προϋπόθεση είναι η συμφωνία σε βασικές αρχές από όλους μας.

Προσδοκούμε στη θετική σας ανταπόκριση, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψιν τυχόν τις παρατηρήσεις, την κριτική, ακόμα και τις διαφωνίες που προκύπτουν, αλλά συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων προς όφελος του αθλητισμού στην πόλη μας.

Όπως όλα τα ακίνητα του Δήμου, τα γήπεδα που είναι ιδιοκτησία του αποτελούν δημοτική περιουσία, άρα η συντήρηση και η ομαλή λειτουργία τους, είναι υποχρέωση του Δήμου.

Διευκρινίζουμε πως από τις διατάξεις του Δημοτικού Κώδικα του «Καλλικράτη», επιτρέπεται η παραχώρηση χρήσης δημοτικών ακινήτων στο δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ασκούν αποκλειστικά και μόνο κοινωφελή δραστηριότητα ή το προάγει τα τοπικά συμφέροντα, η οποία δεν αποδίδει οικονομικό όφελος.

Ως πολίτης και πολιτευτής στην ευρύτερη περιοχή της Β’ Πειραιώς είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα αθλητικής παιδείας δεδομένου ότι οι αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός παρέχουν άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη στο κοινωνικό σύνολο.

Το Πέραμα καθημερινά μεγαλώνει και πολλές νέες οικογένειες το επιλέγουν για την εργασία και διαβίωσή τους.

Είναι μία πραγματικότητα που επιφέρει πολλές αλλαγές και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σε πολλούς τομείς.

Με όλους τους Αθλητικούς Ομίλους αναφερθήκαμε σε καίρια θέματα οργάνωσης αλλά και υποδομών.

Ευελπιστούμε στη σύντομη αντικατάσταση των προβολέων του Σταδίου που έχουν εγκριθεί εδώ και δύο χρόνια από την Περιφέρεια Αττικής και δεν έχει γίνει καμία κίνηση τοποθέτησης.

Θέλω να επισημάνω πως οι Περαματιώτες είμαστε φιλόξενος λαός και το δείχνουμε με τις πράξεις μας στηρίζοντας και τα γειτονικά μας σωματεία (Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ & Εθνικός Πειραιώς) σε αυτές τις λίγες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουμε, ένα & μοναδικό ποδοσφαιρικό γήπεδο με ελλιπείς επαγγελματικές προδιαγραφές & με τα αθλητικά σωματεία μας να αιμορραγούν οικονομικά με αποτέλεσμα να στηρίζονται ως επι το πλείστον στους διοικούντες & σε συμπολίτες μας που αγωνιούν για τον αθλητισμό στην πόλη μας.

 

Παρ όλα αυτά το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της πόλης του Περάματος ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ & πρωταθλητής του ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ποδοσφαίρου κατάφερε την άνοδο του στη Γ’ εθνική.

Όλοι μας καλούμαστε να ενισχύσουμε με την παρουσία μας στους αγώνες του και η πολιτεία οφείλει να συμβάλει οικονομικά και ηθικά στο νέο επίτευγμα τους.

Διεκδικούμε να υπάρξει προγραμματισμός δευτέρου γηπέδου στο Δήμο Περάματος.

Εύχομαι ο επόμενος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού να ασχοληθεί να συνεχίσει τη δημιουργική πορεία που έχουμε χαράξει.

Προσωπικά δεν θα συμμετέχω σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ωστόσο θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο του Περάματος και την ανάπτυξη της Β Πειραιά!

Με εκτίμηση Αντιδήμαρχος Περάματος & πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.