Η Όλγα Κελεσίδου η κόρη του Παναγιώτη Κελεσίδη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη.

Φίλες και φίλοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας αναφέρω τους λόγους που με οδήγησαν να θέσω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό ΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Κρικρή και να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας.

https://www.facebook.com/olga.kelesidou.9

Ονομάζομαι Όλγα Κελεσίδου και γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω στην αγαπημένη μας Νέα Σμύρνη, όπου τώρα πια μεγαλώνω και το παιδί μου.

Ο αθλητισμός μπήκε από πολύ μικρή ηλικία στη ζωή μου, καθώς προέρχομαι από αθλητική οικογένεια.

Στα εφηβικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τον στίβο ως αθλήτρια του ιστορικού Πανιωνίου.

Αποφοίτησα από το 4ο Γενικό Λύκειο Νέας Σμύρνης, συνέχισα τις σπουδές μου στον τομέα των Computer Graphics και ήμουν επί σειρά ετών διευθύντρια εκδόσεων σε γνωστό εκδοτικό οίκο.

Σήμερα εργάζομαι σε ένα από τα πιο δραστήρια ευρωπαϊκά ερευνητικά ιδρύματα κοινωφελούς χαρακτήρα στο κέντρο της Αθήνας.

Τα τελευταία επτά χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Η ενασχόλησή μου αυτή είχε ως μοναδικό σκοπό την πρόοδο των σχολείων της πόλης μας, με κύρια μέριμνα τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας τους και την εξασφάλιση ενός πιο ασφαλούς περιβάλλοντος για τους μαθητές.

Έδωσα καθημερινά τη δική μου μάχη για να αλλάξουν απόψεις και πρακτικές ετών, όσο αυτό μπορούσε να είναι εφικτό στο πλαίσιο ενός συλλόγου γονέων.

Καθημερινά περπατάω στις γειτονιές της πόλης μας και μιλάω με συμπολίτες μας όλων των ηλικιών.

Κοινή απάντηση σε κάθε συζήτηση είναι ότι ήρθε η ώρα για νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Δήμου μας, πρόσωπα που θα φέρουν την ανανέωση μακριά από κομματικές ταυτότητες, μικροκομματικές πολιτικές και εμπάθειες.

Ο Δήμος μας χρειάζεται μια φρέσκια ματιά και ανανέωση σε όλα τα επίπεδα.

Ασφάλεια, καθαριότητα, προσβασιμότητα, αθλητισμός, πολιτισμός, φιλοζωία, οικολογία.

Χρειάζεται να γίνει ξανά πρωτοπόρος, συνδυάζοντας εμπειρία και σύγχρονη αντίληψη των πραγμάτων, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους και αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που μας παρέχει η ψηφιακή εποχή που διανύουμε.

Για αυτό τον λόγο επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με την ομάδα του Γιώργου Κρικρή, γιατί στο δικό του πρόσωπο και πρόγραμμα είδα να ταυτίζονται οι ιδέες και οι ελπίδες μου για ένα καλύτερο μέλλον της πόλης που αγάπησα από παιδί.

Σας καλώ, λοιπόν, στις 8 Οκτωβρίου να βοηθήσετε στην προσπάθεια αυτή, στηρίζοντας τον συνδυασμό μας ΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ και τιμώντας με με την ψήφο σας.

Σας ευχαριστώ
Όλγα Κελεσίδου

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.