Ιωάννης Χιώτης: Επενδύοντας στην παιδεία, μια χώρα δημιουργεί τις βάσεις για μια ευημερούσα και ανθρώπινη κοινωνία.

Η παιδεία αποτελεί το θεμέλιο μιας κοινωνίας και έχει ζωτική σημασία για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία μιας χώρας.

https://www.facebook.com/john.hiotis.1

Ο ρόλος της παιδείας είναι πολύ περισσότερο από την απλή διάδοση γνώσεων· συμβάλλει στη διαμόρφωση της κριτικής σκέψης, των ανθρωπίνων αξιών, της κουλτούρας και της κοινωνικής συνοχής.

Η παιδεία παρέχει τις εργαλειοθήκες που απαιτούνται για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, των γνώσεων και των ικανοτήτων που απαιτούνται για μια επιτυχημένη συμμετοχή στην κοινωνία και την αγορά εργασίας.

Μέσω της πρόσβασης σε ποιοτική εκπαίδευση, όλοι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν το δυναμικό τους, ανεξαρτήτως κοινωνικής καταγωγής, φύλου ή οικονομικής θέσης.

Μέσω της διδασκαλίας της ιστορίας, των τεχνών, των λογοτεχνικών έργων και της φιλοσοφίας, η παιδεία διατηρεί και μεταβιβάζει το πολιτισμικό και πνευματικό πλούτο μιας κοινωνίας στις μελλοντικές γενιές.

Επενδύοντας στην παιδεία, μια χώρα δημιουργεί τις βάσεις για μια ευημερούσα και ανθρώπινη κοινωνία.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.