Έτοιμες οι μηχανές του Περαμαϊκού για το φιλικό με τον Μάρκο.

Ετοιμάζεται ο Περαμαϊκός για το μεγάλο φιλικό αύριο ο πρόεδρος η διοίκηση και το προπονητικό τιμ είναι έτοιμη για να δούνε και να βγάλουν συμπεράσματα από τους παίκτες .

Φυσικά θα δοκιμαστούν όλοι και θα πάρουν τον κατάλληλο χρόνο ώστε να μπορεί ο προπονητής Φώτης Θανέλλας να βγάλει τα συμπεράσματά του ……δίνοντας φιλικό με τον Μάρκο μέσα στο Πέραμα.

Ανακοίνωση του Περαμαϊκού

Την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του θα πραγματοποιήσει την Κυριακή το απόγευμα ο Περαμαϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σε ένα εξαιρετικά δυνατό φιλικό το Μαρκό.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00 στο γήπεδο “Παντελής Αντωνίου” και ο Φώτης Θανέλλας θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Το ΔΣ του συλλόγου καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να πάρει μια πρώτη γεύση από το νέο Περαμαϊκό, σε ένα φιλικό που έχει “άρωμα” Γ΄ Εθνικής, καθώς ο αντίπαλος αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία κι έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.