Πρώτο φιλικό για τον Αίαντα Σαλαμίνας έχασε με σκορ 2-1 από τον Άρη Βούλας

Πρώτο φιλικό εκτός έδρας τεστ στα πλαίσια της Προετοιμασίας για την ανδρική ομάδα και ήττα με σκορ 2-1 από τον Άρη Βούλας.


Στο ξεκίνημα του αγώνα προηγήθηκε ο Άρης με τον Τσαγκάρη, και στο Β΄ Ημίχρονο η ομάδα  ισοφάρισε με τον Μανωλιά, με τον Χαλέπα του Άρη στην εκπνοή του αγώνα, να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

Αποβλήθηκε από τον διαιτητή αγώνα, ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής Σελμανάϊ.

Υπάρχει γενικά ικανοποίηση από όλους  για την χθεσινή εμφάνιση, με τον προπονητή να βγάζει πολύτιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο προπονητής μας κ. Ανδριώτης δήλωσε σχετικά με το χθεσινό φιλικό αγώνα :

΄΄ Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές μας στο 1ο φιλικό, αφού ότι δουλέψαμε αυτές τις πρώτες δυο εβδομάδες είδαμε να ΄΄βγαίνει΄΄ σε ικανοποιητικό βαθμό, απέναντι σε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική.

Χρησιμοποιήσαμε 22 ποδοσφαιριστές, και όλοι είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν».

Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιάζεται πιο έτοιμη και γι’ αυτά το λόγο φέτος έχουν προγραμματιστεί πολύ πιο «δυνατά» φιλικά.

Επίσης έχουμε ακόμα κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές που για διαφορετικούς λόγους, δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στην καθημερινότητα μας΄΄.

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.