Έτοιμος για να τα δώσει όλα είναι Ολυμπιακός σήμερα.

Η ώρα της ρεβάνς ανάμεσα σε Γκενκ και Ολυμπιακό έφτασε, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες απόψε (17/8, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο Βέλγιο με φόντο μία θέση στα πλέι οφ του Europa League.

Μπορεί να μην εντυπωσίασαν οι “ερυθρόλευκοι” την περασμένη εβδομάδα, αξιοποίησαν όμως το ταχύτερο διεθνές γκολ της ιστορίας τους και πήραν τη νίκη κόντρα στην Γκενκ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Europa League.

Πρόκριση επί των Βέλγων απόψε (17/8, 21:00,) διασφαλίζει στον Ολυμπιακό συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σερί αδιάλειπτης παρουσίας που κρατάει από το 2011, με την σερβική Τσουκαρίτσκι να περιμένει στα πλέι οφ, διαφορετικά, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν στα πλέι οφ του Conference League κόντρα στην (εκτός θεαματικής πλέον ανατροπής) Άδανα Ντεμίρσπορ.

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε.

Αυτή είναι η υποχρέωσή μας, αυτό ταιριάζει στο DNA μας.

Σίγουρα θα χρειαστούμε συγκέντρωση από τους παίκτες μας, σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Πρέπει να διαχειριστούμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Προσωπικότητα και συγκέντρωση στον ύψιστο βαθμό για να φέρουμε εις πέρας το πλάνο μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις επιθετικές μας προσπάθειες», τόνισε ο κόουτς Ντιέγκο Μαρτίνεθ (νικηφόρο το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού) στη συνέντευξη Τύπου.

Στα αγωνιστικά νέα, μοναδική απώλεια της αποστολής των “ερυθρόλευκων” είναι ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται εκτός Ελλάδας, καθώς έχει “απαιτήσει” να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.

Υπενθυμίζεται πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας βρίσκονται οι εκτός πλάνων και “φευγάτοι” Σισέ (στόπερ), Κουντέ (χαφ), Γκ. Ροντρίγκες (εξτρέμ), Ραντζέλοβιτς (εξτρέμ).

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.