Ο Φίλιππας Σπυριδάκης το κεντρικό χαφ υπόγραψε στους Νέους Ευγένειας.

Επιστροφή του Φίλιππα Σπυριδάκη στην ομάδα που έμαθε ποδόσφαιρο τους Νέους Ευγένειας ο 31χρονος κεντρικός χαφ αποφάσισε να γυρίσει στην παλιά του ομάδα για να τη βοηθήσει στην καινούργια πορεία που θα διανύσει τη β κατηγορία Πειραιά και να φτάσεις στο στόχο αφού δεν είναι άλλος παρά μόνο η άνοδος όπως χαρακτηριστικά δήλωσε .

Σπυριδάκης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες των Νέων Ευγενίας από πολύ μικρή ηλικία και έκατσε εκεί μέχρι τα 18 του χρόνια , η πρώτη μεταγραφή ήρθε στον Προφήτη Ηλία όπου άλλαξε παραστάσεις και εικόνες ξαναγύρισε στην ομάδα της καρδιάς του όπου έκατσε ένα χρόνο  πάλι στους Νέους Ευγένειας πήρε μεταγραφή και πήγε στους κόκκινους στον Ολυμπιακό Κερατσινίου όπου εκεί πραγματικά ρίζωσε έκατσε τρεις συνεχόμενες χρονιές και η τελευταία του μεταγραφή ήταν στον Αστέρα Κερατσινίου και εκεί πάλι έκατσε δύο χρόνια, τώρα ντύθηκε στα πράσινα.

Δηλώσεις του Φίλιππα Σπυριδάκη

Θέλω να ξεκινήσω από τον πρόεδρο του Αστέρα Κερατσινίου Παναγιώτη Ιωακείμ. τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτά τα δύο όμορφα χρόνια που πέρασα στην ομάδα και τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό μου, το μόνο που έχω να κρατήσω είναι ότι θα έχω πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου όμορφες εικόνες και όμορφες στιγμές που θα με συνοδεύουν σε όλη μου τη ζωή .

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση και τα μέλη του Αστέρα Κερατσινίου που είχαμε μία πάρα πολύ καλή χημεία ,άφησα τελευταίους τους ποδοσφαιριστές γιατί αυτή για μένα είναι φίλοι μου αλλά και μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό, είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και αυτό το δείχναμε κάθε φορά.

Τους εύχομαι ολόψυχα να έχουν όλοι τους μία καλή Ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία χωρίς τραυματισμούς καλή τύχη μάγκες εκεί στον Αστέρα Κερατσινίου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή των Νέων Ευγενείας Λουκά Καρμίρη στον πρόεδρο και σε όλη τη διοίκηση που μου έκαναν αυτή την πρόταση να είμαι κοντά στην στην ομάδα που έμαθα ποδόσφαιρο και είναι μέσα στην καρδιά μου .

Η ομάδα των Νέων Ευγενείας ανήκει σε υψηλά σαλόνια και θα πάμε εκεί που πρέπει για μένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδο εύχομαι από τη θέση που είμαι να προσφέρω όσα μπορώ περισσότερα παικτικά για να βοηθήσω την ομάδα .

Σας ευχαριστώ όλους

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.