Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό camp στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας με μεγάλη επιτυχία. (Φωτό)

Οι άνθρωποι του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και με μπροστάρη τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο και με τους συνεργάτες του κατάφεραν να βγάλουν ένα καλοκαιρινό camp μέσα στην πόλη μας και μάλιστα εντελώς δωρεάν.
Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συνεργάστηκα σχεδόν όλοι οι υπεύθυνοι του δήμου όπου πραγματικά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και έκλεισε και αυτή η χρονιά με πολλά συγχαρητήρια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση Κερατσινίου-Δραπετσώνας
Καλοκαιρινό camp για τα παιδιά του Δήμου μας σε τρία σημεία της πόλης (Πολυχώρος Λιπασμάτων, Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου, Πάρκο Πρέσσοφ) – Με εξαιρετική επιτυχία για μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα.
Συμμετείχαν 120 παιδιά 5 έως 12 ετών.
Το Πρόγραμμα υλοποιήθηκε αποκλειστικά με πόρους του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και ήταν δωρεάν για όλες τις εξυπηρετούμενες οικογένειες.
Για την απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος προσέφεραν τις υπηρεσίες τους επιμορφωτές όλων των ειδικοτήτων, εικαστικών, γυμναστών, εκπαιδευτικών, μουσικών και νοσηλευτών με την υποστήριξη του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Το καθημερινό πρόγραμμα εμπλουτίσθηκε με αθλητικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια από όλο τον κόσμο, escaperun που αποτελεί βιωματικό επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι απόδρασης με γρίφους, ανιματέρ, facepainting, κουκλοθέατρο, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια με φουσκωτά.
Οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν με ζωηρό ενδιαφέρον.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.