Ιμπόρα: Tο να περάσουμε το Europa League είμαστε σε σωστό δρόμο.

Ο Ισπανός χαφ, μίλησε σε Μέσο της Ισπανίας κα αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, τους φιλάθλους του αλλά και το Europa League.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, αναφερόμενος στις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν αλλά και τη συμμετοχή των “ερυθρόλευκων” στο Europa League.

Aναλυτικά οι δηλώσεις: 

Για τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα: «Είναι αλήθεια ότι είναι μια νέα εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος και έκπληκτος με τα συναισθήματα του συλλόγου τις πρώτες μέρες, προσπαθώντας να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό.

Ήταν μέρες που γνωριμίας και καλών συναισθημάτων».

Για την προετοιμασία και ότι είναι δύσκολη περίοδος για τους ποδοσφαιριστές: «Ναι, ναι, είναι μια περίοδος που πρέπει να φορτώσεις τα πόδια σου και υπάρχουν όλο και περισσότερα ταξίδια για να παίξεις παιχνίδια.

Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, πρέπει να προσαρμοστείς και να το χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν:«Δεν έχουμε παίξει ακόμα στο γήπεδό μας, αλλά μόλις επιστρέψαμε από τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε στην Αγγλία και τη Σκωτία και οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κάνει αίσθηση.

Αυτό σημαίνει ότι είναι παθιασμένοι, το ζουν πολύ… Στο δρόμο μπόρεσα να συναντήσω μερικούς από αυτούς και περιμένω να μάθω και να μπορέσω να απολαύσω την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι».

Για το ότι έχει κατακτήσει τέσσερα Europa League στην καριέρα και παίζει αν έχει με τον Ολυμπιακό ανάλογη πίεση: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε μεγάλες προσδοκίες για το Europa League, αλλά πρώτα έχουμε ένα πολύ σημαντικό προκριματικά που ξεκινάει στις 10 και περιμένουμε να μάθουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας.

Το να το περάσουμε θα σήμαινε ότι ξεκινάμε τη σεζόν με τον σωστό τρόπο».

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.