Παννεαπολικός: O κορμός έμεινε ο ίδιος και οι μεταγραφές έτοιμες για την ομάδα.

Ανακοίνωση του  Παννεαπολικόυ μέσα στον Ιούλιο ότι η ομάδα κράτησε όλο τον κορμό τον περσινό οπότε σε λίγο καιρό θα ανακοινώσουν και τις νέες προσθήκες από τις μεταγραφές που είναι πλούσιες και ενδιαφέροντες .

Ο δρόμος έχει ανοίξει και έχει πάρει τη σωστή του πορεία του για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά που θα διανύσει η ομάδα του  Παννεαπολικόυ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε ότι ο “ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ” μένει στην ομάδα μας..

Μετά από άμεσες και ουσιαστικές κινήσεις της διοίκησης μας, ανανέωσε σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ και τους ευχαριστούμε..

Πιο συγκεκριμένα οι: Πλατσιδάκης, Σαριανίδης, Κωνσταντινίδης, Συσκαμάνης, Κουρκουλιώτης, Τζαραντάτ, Χατζηανδρέου, Τσίλης, Νομικός Μαραγκός..

Καθώς και οι νεαροί: Ρενιέρης, Βουμβάκης, Θωμαΐ, Μπενάκης και Κοκοκύρης (επιστροφή από 6μηνο δανεισμό)..

Θα είναι και πάλι παρόν το προσεχή σεζόν 2023-2024 για το πρωτάθλημα της Β’ Πειραιά!

Επίσης θα ανακοινωθούν εν καιρό και οι προσθήκες τεσσάρων έμπειρων ποδοσφαιριστών καθώς και τεσσάρων “μικρών” που έχουν έρθει σε συμφωνία από “μεγάλες” ακαδημίες και σωματεία για να πλαισιωθεί το ρόστερ!

Αναμένεται και η ανακοίνωση του νέου μας προπονητή που έχει έρθει σε συμφωνία και ταύτιση με τη ΝΈΑ φιλοσοφία της ομάδας μας..

Ο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΑΛΛAΖΕΙ ΣΕΛIΔΑ!
(τα υπόλοιπα στο γήπεδο)

Ευχαριστούμε,
Εκ της διοικήσεως..

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.