Κώστας Ζόγκας ο μεσοεπιθετικός υπόγραψε Δωδεκανησιακη Ένωση Φιλάθλων Αργοναύτη.

Δωδεκανησιακη Ένωση Φιλάθλων Αργοναύτης προχώρησε ακόμα σε άλλον έναν παίκτη που θεωρείται ένα γρανάζι πολύ σημαντικό για τη μηχανή του Τέλη Μελά μιλάμε για τον μεσοεπιθετικό και μόλις 23 χρονών ποδοσφαιριστή που  την μπάλα την κάνει κομπολόι……. πρόκειται για τον παίκτη Κώστα Ζόγκα .

Κώστας Ζόγκας τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο του Παντελή  Λιγνό και προχώρησαν σε συμφωνία δίνοντας τα χέρια για ακόμη μία χρονιά .

Ο Κώστας έχει παίξει σε αρκετές ομάδες και καλές ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Νέου Ικονίου μεταπήδησε στη Γ κατηγορία στον Πυθαγόρα πήρε μεταγραφή στο Μαύρο Αετό Ολυμπιάδα μετακόμισε στην ΑΕ Περάματος και τελευταία ήταν στους Φιλάθλους για δύο χρόνια και έβαλε την υπογραφή του τώρα φέτος για το 2023 Δωδεκανησιακη Ένωση Φιλάθλων Αργοναύτης

Ο Πρόεδρος Παντελής Λιγνός το Δ.Σ. και οι φίλοι της ομάδας τον καλωσορίζουν και του εύχονται μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.