Έμεινε ελεύθερος Δρόσος Παντελής από τον Ποσειδώνα.

Έλυσε τη συνεργασία του ο Παντελής Δρόσος το αμυντικό χαφ από την ομάδα του Ποσειδώνα και είναι σε αναζήτηση ομάδας ο Δρόσος έχει περάσει από αρκετές ομάδες όπως Α.Ο Χαλκιδωνα , Ακαδημία Παναθηναϊκού ,Ήφαιστος Α.Ο.Ν. Δ Εθνική, Πολυκρατης η τελευταία στον  Ποσειδωνας

Δηλώσεις του παίκτη

Μετά από 4 χρόνια στην ομάδα αποχωρώ ( 34 ετών ) από την ομάδα του Ποσειδώνα πέρασα εξαιρετικές στιγμές σε αυτό τον σύλλογο – οικογένεια θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας Λαζαρο Ευστράτιου είναι ένας εξερέτικος άνθρωπος παράγοντας που αγαπάει αυτό που κάνει.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με στήριξαν κάθε όλη την διάρκεια στην ομάδα και για το σοβαρό τραυματισμό που είχα πριν 4 χρόνια.

Η αρχική μου σκέψη ήταν να αποχωρήσω από την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν όμως ο πρόεδρος μου είπε να κάνω υπομονή γιατί θα υπάρχουν αλλαγές .

Μετά την συζήτηση που είχα με τον νέο προπονητή στο ραντεβού που κάναμε μου είπε πως δουλεύει και τι θέλει από μένα.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν και χωρίς να ξεκινήσουμε προετημασια μου είπε  δεν με υπολογίζει λόγο οτι είμαι 34.

Σέβομαι την απόφαση του και έτσι αποχωρώ από την οικογένεια του Ποδειδωνα.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον Γιάννη Συρίγο που γύμναζα κατά περιόδους και είναι παράδειγμα για όλα τα παιδιά για το πείσμα και την επιμονή του του εύχομαι να πάει ψιλά.

Δρόσος Παντελής

 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.