Δημήτρης Λιντζέρης υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους (ΦΩΤΟ)

Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος  Νίκαια Ρέντη ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας ,Δημήτρης Λιντζέρης υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα  Πολυχώρου Μάνος Λοΐζος Νίκαια Ρέντη παρουσία δεκάδων φίλων και συνεργατών, ανέλαβε και επίσημα το τιμόνι της δημοτικής παράταξης «η ζωή μας», ως υποψήφιος δήμαρχος Νίκαια Ρέντη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον προσεχή Οκτώβριο.

« Δημήτρης Λιντζέρης  τεράστια χαρά και συγκίνηση , κοιτάζοντας την αίθουσα και βλέποντας ανθρώπους που γνώρισα από αυτό το συναρπαστικό ταξίδι ζωής στους πολιτικούς, τους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες. Φίλους, συναδέλφους, συμπατριώτες που μπορεί να μην είχαμε την ίδια πολιτική διαδρομή αλλά κατακτήσαμε μέσα από τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας, μια σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Αναλαμβάνω την ευθύνη και σε συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα στελεχών , να εργαστούμε και να συγκροτήσουμε μια μεγάλη δημοκρατική, προοδευτική συμπαράταξη που θέλει και μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση για τον Δήμο του Νίκαια Ρέντη .

Η αυτοδιοίκηση διψά από νέες και φρέσκες ιδέες, από ένα νέο αυτοδιοικητικό παράδειγμα.

Η αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ένα παράδειγμα που δεν θα έχει εύκολες ταυτίσεις με τις αποφάσεις του κεντρικού κράτους όταν δεν συμφέρουν την πόλη και πολύ περισσότερο, δεν θα έχει εύκολες ταυτίσεις με κυβερνητικές και κομματικές αποφάσεις όταν δεν εξυπηρετούν την πόλη.

Στην αίθουσα Μάνος Λοΐζος ο  Δημήτρης Λιντζέρης παρουσία σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους με μπροστάρη τον τον Παναγιώτη φασούλα να δίνει τη σκυτάλη στο Δημήτρη Λιντζέρη και να παρουσιάζει τους δημοτικούς συμβούλους που θα συμμετέχουν στις εκλογές του Οκτωβρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.