Συγχώνευση και το καινούργιο όνομα…… Δωδεκανησιακη Ένωση Φιλάθλων Αργοναύτης.

Αλλάζει από τη νέα χρονιά σελίδα το ιστορικό σωματείο του Αργοναύτης με τις πολλές επιτυχίες στο παρελθόν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έπειτα από την συγχώνευση με τη γειτονική ομάδα των φιλάθλων Πειραιά από το οποίο ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός Πειραιώς του 1925.

Πλέον η ισχυρή διοίκηση του ιστορικού σωματείου των φιλάθλων Πειραιά που τα τελευταία χρόνια έφερε τις επιτυχίες και την καθιέρωση της ομάδας με αξιοπρέπεια στην Α κατηγορία  θα αναλάβει και τα εννιά του Αργοναύτη σε συνεργασία με τους ορεξάτους και έμπειρους παράγοντες τους.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνεργασία σε επίπεδο ομάδων στον κεντρικό Πειραιά τα τελευταία χρόνια η οποία έχει ξεκινήσει από την περσινή χρονιά με απόλυτη επιτυχία και υπάρχει ταύτιση απόψεων

Το νέο Δ.Σ. θα εκλεγεί το ερχόμενο καλοκαίρι και θα απαρτίζεται από επιφανείς επιχειρηματίες μεγάλη εμπειρία στον πειραϊκό ερασιτεχνικό χώρο και με τη δυναμική που πρέπει να έχουν τα δύο ιστορικότερα σωματεία του Πειραιά

Το όνομα του προπονητή θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες και θα είναι εξίσου δυνατό.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.