Παναγιώτης Διαλινάκης : Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού ελεύθερη κίνηση πολιτών.(βίντεο φωτό)

Κατά την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του συνδυασμού μας θέσαμε τους βασικούς άξονες που είναι – η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του δήμου- η στήριξη των επιχειρήσεων -η προσέλκυση επενδύσεων -η πράσινη ανάπτυξη στον τομέα της ενέργειας – μέτρα κοινωνικής συνοχής.

Ειδικότερα εξαγγείλαμε : – Την δημιουργία κέντρου επιχειρηματικότητας, -την απαλλαγή του Δημοτικού τέλους επί των ακαθάριστων εσόδων για ένα έτος για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων από άτομα ηλικίας έως 35 ετών και καταβολή μειωμένων δημοτικών τελών κατά 50% για τα τρία πρώτα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης.

Μείωση των δημοτικών τελών για όλες τις κατοικίες έως 100 τετραγωνικά στο 1 ευρώ/τμ και μείωση 20% για πάνω από τα 100 τετραγωνικά από το πρώτο κιόλας έτος, -αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δήμου,-αστικές αναπλάσεις σε επιλεγμένες περιοχές του δήμου, -ένταξη στο σχέδιο πόλης των περιοχών του Αγίου Μηνά και του Αγίου Αντωνίου που είναι ακόμα εκτός σχεδίου, -θέσπιση ειδικού περιβαντολογικου τέλους σε όλες τις βαριές βιομηχανίες και της οικονομικές δραστηριότητες που προκαλούν σημαντική όχληση στην πόλη, -στροφή στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τη μείωση του κόστους ενέργειας.

Δημιουργία ενεργειακής κοινότητας για την παραγωγή και διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας, -αντιμετώπισή της υπογεννητικότητας με την χορήγηση 1000 ευρώ για το πρώτο παιδί των κατοίκων εγγεγραμμένων στα δημοτολόγια του δήμου και ετήσια Οικονομική ενίσχυση για κάθε τέκνο πολύτεκνης οικογένειας έως την ενηλικίωση.

Μπορούμε περισσότερα!

Αξίζουμε περισσότερα!

Στην εκδήλωσή μας παρευρέθησαν οι βουλευτές Νέας Δημοκρατίας Μαρκόπουλος Δημήτρης και Τραγάκης Ιωάννης, οι υποψήφιοι βουλευτές Νέας Δημοκρατίας Βρεττάκος Γιώργος, Λίβανος Μιχάλης, Μπαρμπαγιάννη Ευγενία, Πέτρακα Ελένη, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και αντιδήμαρχος Κερατσινίου Θεόδωτος Μιλτιάδης, ο υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Ανατροπή Συριανός Χρήστος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μελάς Σταύρος και Παπαγεωργίου Νίκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κερατσινίου-Δραπετσώνας Καψοκόλης Πέτρος Μπούρρω Πασκάλ, Σταυριανάκος Μιχάλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας Νάκης Γιώργος, ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με το συνδυασμό Αλλάζουμε Παντελής Καμάς, ο τομεάρχης αθλητισμού της ΔΕΕΠ Β Πειραιά Αδαμόπουλος Βασίλης και το μέλος Ιωάννης Γούλας, ο πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Κερατσινίου-Δραπετσώνας Κούβαρης Κώστας, από το συντονιστικό ΠΑΣΟΚ Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Μαρίνος, ο πρώην Δήμαρχος Κερατσινίου Λεοντιάδης Παναγιώτης και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Μανάκος Παναγιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.