Νίκη με αγγλικό σκορ το Μοσχάτο μέσα στην Κρήτη.

 Σε μια αναμέτρηση που θύμισε …Αγγλία ,το Μοσχάτο επικράτησε με 4-3 στο Τυμπάκι και έκλεισε τη χρονιά νικηφόρα παρά τον υποβιβασμό σε μια χρονιά που η ομάδα μας  αδικήθηκε κατάφορα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νιλς Ψυχογιός που πέτυχε Χατ τρικ σκοράροντας με σουτ στο 7 ,και το 81 αλλά και με πέναλτι στο 40.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Μειρέλες στο πρώτο λεπτό, ενώ το ημίχρονο είχε κλείσει με 1-3 χάρις μια γκολάρα από σέντρα -σουτ του Κουτσούμπα στο 45.

Αξίζει να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο το Μοσχάτο είχε και τρία δοκάρια με τους Ψυχογιό -Κατίδη και Ανδρίκο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και κέρδισαν δύο πέναλτι στο 55 και το. 63  που μετέτρεψαν σε γκολ οι Βακρακος και Τριανταφυλλίδης.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το Μοσχάτο είχε τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι με τον Ψυχογιό να σκοράρει με ωραία ενέργεια και σουτ στο 81 το 3-4.

ΑΕΜ  Μακρής -Σταύρου –Ζαρκιάς -Ανδρικος-Ροβίνας(55 Γριμάνης)-Παυλακης-Μπορι(87 Γεωργακόπουλος)-Κατίδης-Ψυχογιός-Κουτσούμπας87 Βαζαίος)-Σιμονιάν

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.